Nnywellness.com

Tilbakestille en Comcast boks


Tilbakestille en Comcast boks

Comcast kabel gir telefon, Internett og kabel-tjenester. Kabelbokser har prosessorer ligner på en datamaskin, og kan stoppe arbeider til systemet tilbakestilles. Hvis du har kabelboks som ikke fungerer skikkelig eller har sluttet arbeider, bør du først prøve å hvile kabelboksen. Hvis tilbakestille kabelboksen ikke løser problemet du opplever, er det mulig at du må erstatte kabelboksen.

Instruksjoner

Hjem Reset

• Koble kabelboksen Comcast. Dette vil bryte tilkoblingen til strømnettet. La avmerkingsboksen unplugged i ett til to minutter. Unnlatelse av å vente minst ett minutt vil ikke tillate kabelboksen tilbakestille.

• Koble Comcast kabelboks igjen og tillate boksen strøm på. Dette kan ta litt lengre tid enn vanlig.

• Prøv å endre kanaler for å se om boksen fungerer. Din menyen og guide vil ikke vise gjeldende informasjon fordi boksen trenger tid å laste ned denne informasjonen for å vise det riktig. Hvis du boksen fortsatt ikke fungerer riktig, går du til neste del.

Ring Comcast

• Ringe 1-800-COMCAST for å nå en teknisk støtte spesialist. Angi telefonnummeret tilknyttet kontoen og følg instruksjonene for å nå kundestøtte.

• Fortelle Comcast agent som du har et problem med din kabelboks og har forsøkt å restarte boksen ved å koble fra og det var ikke vellykket. Agenten må du lese nummeret på kabelboksen for ham. Tallet er på en hvit etikett på baksiden av boksen.

• Følg instruksjonene for agent. Han vil gjennomgå systemet på sin side og se om han kan se en feil i boksen. Han må du forsøke å koble boksen igjen, eller han kan fortsette å umiddelbart sende et signal til for å tilbakestille det eksternt.

• Tilbake i boksen til nærmeste Comcast sted hvis agent kan ikke tilbakestille boksen eksternt eller hvis du fortsatt har problemer. Comcast vil erstatte boksen gratis.