Nnywellness.com

Feilsøking for Zenith DLP TV


Feilsøking for Zenith DLP TV

Zenith DLP (Digital Light Processing)-TV gir mer lys fra lampen på skjermen enn standard TV-apparatet. Den tilbyr også spesielle funksjoner, for eksempel tilpassede kanalen etiketter, en tidsinnstilling og en trespråklig meny. Til tross for alle sine unike funksjoner, men kan du fortsatt få noen problemer du ikke vet hvordan å løse. Før du ringer i en reparatør, kan du prøve å feilsøke problemene på egen hånd.

Uklar eller misfargede bilde

Hvis det Zenith DLP TV-bildet er uklart eller snø, sjekk antennetilkoblingen eller plasseringen. Hvis du bruker kabel, sjekke inn tilkoblingen. Kontroller også at knappen TV/video er slått til TV. Prøv ovennevnte trinn hvis du se flere bilder eller skygger som ser ut som spøkelser. Hvis bildet er fin, men du har ingen farge bilder, kontrollere farge-kontrollen i video-menyen. Hvis det er programmert riktig, slå til en annen kanal. Problemet skyldes stasjonen og ikke TV.

Lydproblemer

Hvis du har et bilde på din Zenith DLP, men det er ingen lyd, først kontrollerer volumnivåer og sikre TV ikke er dempe. Prøv en annen kanal om problemet er med stasjonen. Kontroller at alle audio-kablene er tilkoblet og at ledninger for alle eksterne høyttalere er riktig installert. Gå inn i menyen lyd og at høyttalerne er slått på i programmet. Til slutt, hvis din lydmodus er satt til SAP, må ikke Vis du ser SAP. Hvis du har uklart lyd, sikre at ut-kanaler på alle A / V-utstyr er på samme kanal (3 eller 4). Hvis du har noen bilde og ingen lyd, kontroller at strømuttak er arbeider og at lysstyrken og lydkontroller er riktig.

Figurer i bildet

Hvis du opplever en stor, svart boks i bildet, men lyden er fin, kan alternativet lukket bildetekst (CC) være i tekstmodus. Gå til tekst/tekst-menyen og velg Overskrift 1. Eller du kan velge av valget. Hvis bildet har to vannrette striper, med en øverst og en nederst på skjermen, gå inn på meny og velg alternativet "riktig størrelsesforhold". Du kan også bruke knappen ARC for å gjøre dette.