Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Rifle omfang for stort spill


Jakt storvilt vanligvis krever de fineste rifle omfangene tilgjengelig på markedet. Ikke bare trenger rifle omfang å fungere med stor kaliber rifler, men det trenger å sette noen avstanden mellom skytteren ører og våpen selv. Det må også førsteklasses optikk, og en høy grad av pålitelighet under press.

Instruksjoner

Kjøpe en Rifle omfang for stort spill

• Velg en rifle omfang som er spesielt utformet ikke bare å oppdage storvilt, men å arbeide med større kaliber rifler også. Generelt, disse områdene er opphøyet for å sette noen avstanden mellom hodet og rifle. I tillegg har store spillet rifle omfang ofte trådkors eller trådkors, som er mer nyttige i sporing større dyrene ved hjelp av bestemte rutenett.

• Kjøpe en rifle omfang med et forstørrelsesglass strøm av alt fra 3 til 9 ganger av normal bildet. Forstørrelsesglass makt er ikke viktig i store spillet rifle omfang, men kvaliteten og klarheten til bildet. Dette skyldes at mange dyr må bli skutt i nøyaktig steder eller annet de vil kjøre miles før de dør. Å kunne se dyret klart er av største betydning.

• Bruke et område som har mange "øyeavstand." Dette er beskyttende gummi kopper, parasoller og avstandsstykker som er utformet for å hindre at omfanget flyr bakover fra rekyl på skudd, potensielt treffer deg i øyet. Dette er selvfølgelig en annen god grunn for med øyebeskyttelse mens du bruker store kaliber rifler.

• Gjør ikke billig ut når du kjøper et område for en high-powered rifle. Store spillet jegere ofte sier, "Kjøpe den beste rammen du ikke råd til," og ofte anbefaler tilbringer så mye på omfanget som du gjorde på din rifle. Med store spillet omfang er kvalitet og klarhet i optikk omfanget mye nyttigere enn forstørrende makt eller diameteren på objektivet.

• Kjøpe en stor spillet rifle omfang fra en anerkjent pistol forhandler eller sportsbutikk som vil kunne anbefale et holdbart og godt laget produkt. Siden det er en ganske høy grad av fare i store spillet jakt, må du kunne avhenger av utstyr til alle tider.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid vernebriller og hørselsvern når avfyring en stor kaliber rifle. Lyden fra en rifle blast kan svekke hørselen permanent.