Nnywellness.com

Hvor å fastsette din iPod Touch når den er blinke svart & hvitt


Hvor å fastsette din iPod Touch når den er blinke svart & hvitt

Når iPod touch feil, kan du ta fem grunnleggende trinn for å forsøke å reparere den. For en iPod touch som blinker svart-hvitt, kan du først prøve å utføre en omstart eller en hard reset, som ikke krever datamaskinen. Hvis dette mislykkes, kan du se etter oppdateringer og prøver å installere programvaren. Hvis alt dette mislykkes, kan du utføre en total iPod restaurere, som vil returnere din iPod til fabrikkinnstillinger og slette dine data. På dette punktet, kan du laste iPod fra en sikkerhetskopi, som opprettes når du synkroniserer.

Instruksjoner

• Trykk og hold knappen "Dvale/vekke" på iPod i 10 sekunder. Hvis det vises en makt, skyv den røde knappen for å slå enheten av. Vente i 30 sekunder. Trykk på knappen igjen for å slå den på igjen.

• Trykk og hold "Dvale/vekke" og "Home"-knappene samtidig i 10 sekunder. Dette tilbakestiller iPod.

• Koble iPoden til datamaskinen og åpne iTunes. Klikk "iTunes" i øvre venstre hjørne av skjermen. Velg "Se etter oppdateringer." Last ned den nyeste versjonen av iTunes hvis den gjeldende versjonen er foreldet.

• Velg din Ipod's navn under "Enheter" til venstre i iTunes-vinduet. Klikk "Check for Updates" i den sentrale delen. Dataoverføre og installere alle oppdateringer.

• Klikk på "Gjenopprett" knappen, like nedenfor "Check for Updates" knappen, hvis din iPod er fortsatt feil. Velge å opprette en sikkerhetskopi i dialogboksen som vises. deretter klikke "Gjenopprett" i den neste boksen. Når prosessen er fullført, sett iPod som en ny enhet eller fra en sikkerhetskopi på skjermen som vises i delen center. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen av disse alternativene arbeid, har iPod uopprettelig intern skade. Tar iPod med til en Apple-butikk å ha en spesialist diagnostisere det.
  • Ikke forsøk å åpne iPod.
  • Hvis din iPod er jailbroken, fungerer ikke disse trinnene.