Nnywellness.com

Hvordan installere en Nokia N95 8 GB


Hvordan installere en Nokia N95 8 GB

Nokia N95 8GB ble ansett som en av de første sanne smartphones. Enheten inneholder en 5 megapiksel kamera med Carl Zeiss optikk, gir DVD-som video og det tilgang til musikk, multimedia, e-post og websurfing. En integrert GPS og Nokia maps er også kjennetegnet på enheten. En USB-kabel og Nokia PC Suite programvare brukes til å koble enheten til en PC for å håndtere meldinger, kontakter, bilder og musikkfiler. Installere en Nokia N95 innebærer 8GB konfigurere kabel og programvare.

Instruksjoner

• Åpne datamaskinens nettleser og laste ned Nokia PC Suite fra webområdet Nokia. Dobbeltklikk på filen og tillate programvare å installere.

• Velg "Tilkobling" fra "Verktøy"-menyen på N95. Velg "Tilkobling" og deretter "USB". Angi "Spør på tilkobling" av og deretter "PC Suite" som modus under en aktiv tilkobling.

• Koble den medfølgende USB-kabelen til Nokia N95. Koble telefonen til datamaskinen. Godta alle spørsmål som spør deg om du ønsker å installere ny programvare.

• Synkronisere Nokia i PC Suite-programvaren ved å velge programmet "Synkroniser" fra hovedvinduet i PC Suite. Veiviseren åpnes automatisk. Velg elementene du vil synkronisere og klikk "Neste" for å fortsette. Velg kalendermapper for synkronisering og tidsområdet for kalender og gjøremål. Når du er ferdig velger alternativer, velg "Synkroniser når jeg klikker Fullfør'." Klikk "Finish." Telefonen synkroniseres med PCen og installeres for fremtidige synkroniseringer.