Nnywellness.com

Hvordan installerer jeg en dag/natt kompass speil i en 2005 Subaru Outback arv?


Dag/natt kompass bakspeilet 2005 Subaru Outback arven kobles til frontruten gjennom hjelp av en holder og en festeklipsen. For å installere speilet, må du først fjerne gamle speilet ved å fjerne utklippet og trekke speilet av fjellet. Når du gjør det, vil du enkelt kunne koble og installere det nye speilet på din 2005 Subaru Outback arv.

Instruksjoner

• Åpne den Subaru hette og trekk ut negative-terminalen fra batteriet ved hjelp av en socket fastnøkkel vri den av.

• Rotere bakspeilet 90 grader med klokken for å løsne det fra monteringsbraketten. Du bør være plassert i en av forsetene, facing speilet. Speilet er montert til frontruten ved hjelp av en holder og et klipp. Speilet er låst på monteringsbraketten gjennom en fane som kan være av roterende speilet 90 grader med klokken.

• Pop ut plast sikre klipp fra speilet med en slotted skrutrekker. Sett inn spor skrutrekkeren under plastklemme ligger ved foten av speilet og koble speilet til monteringsbraketten. Når spor skrutrekkeren er under plast klippet, kan du lirke spor skrutrekkeren oppover til pop klippet av monteringsbrakett og speil. På dette punktet, skal speilet kunne trekkes fra mounitng braketten.

• Koble tilkoblingen til speilet. Tilkoblingen er plassert bak foten av speilet og en liten kabel med en plast tilkobling kobler speilet til monteringsbraketten. Klem to flikene på koblingen og trekke den av monteringsbraketten å løslate speilet elektriske kontakten. Når tilkoblingen er gitt ut, grep speilet med begge hender, en hånd på hver side av speilet, og trekke den av frontruten.

• Koble tilkoblingen til det nye speilet til kontakten på festebraketten. Sett tilkobling av monteringsbraketten inn speilet elektriske kontakten til plast kategoriene gjør en klikkelyd, som indikerer at den elektriske kontakten er låst på plass. Den elektriske kontakten er ved bak speilet monteringsbrakettens tilkoblingen er klare synlig, hengende utenfor sentrum av braketten.

• Plasser speilet på frontruten og sikre det ved å installere klippet.

• Rotere speilet 90 grader mot klokken for å sikre den til frontruten. Monteringsbraketten har en låsetapp som engasjerer når speilet er i riktig posisjon. Når du roterer speilet 90 grader med klokken, kobles den låsing fanen, slik at du kan fjerne utklippet og trekke av speilet. Når speilet er låst på plass, kan du koble den Subaru batteriet ved å koble til den negative terminalen til batteri med en socket skiftenøkkel. Lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Hei og takk for revisjoner! Jeg har gått videre og avklart hvert trinn. Takk atter!