Nnywellness.com

Hva er AW & HD Grade hydraulisk væske?


Hydraulisk væske brukes for en rekke applikasjoner. Tungt utstyr brukes til å drive ting som strøm spader, Traktorgravere og ploger. I biler, er det brukt i overføringer og bremsevæske.

Komponenter i hydraulisk væske

Hydraulisk væske er basert på mineralolje i stedet for oljeprodukter. Petroleum oljer er ofte lagt for bedre smøring og stabilitet. Også legges andre tilsetningsstoffer, som sink dialkyl dithiophosphate, til redusert slitasje i utstyr eller bil. Kraftig (HD) væske er produsert for å ha en høyere viskositet og riktig tilsetningsstoffer er inkludert.

HD og AW hydraulisk væske

HD væsker brukes ved overføring av store styrker slitasje (AW) hydrauliske væsker inneholder tilsetningsstoffer som rust hemmere å opprettholde smøring under vanskelige situasjoner. Du kan kjøpe både HD og AW hydraulisk væske i single eller multigrade.

Grønne hydraulisk væske

Forskere ved Penn State University legger mye tid, energi og økonomi til å forbedre nedbrytbart hydraulisk væske. Den primære bekymringen av oljebasert hydraulikkvæske er at søl forurense bakken. Med biologisk nedbrytbar væske har selv et spill på jordbruksland ingen varig virkning.