Nnywellness.com

Hvordan erstatte viften motoren på en 1997 Grand Prix


Hvordan erstatte viften motoren på en 1997 Grand Prix

Erstatte viften motoren på din Grand Prix er en enkel aktivitet som du kan gjøre selv. Blåser motorer i biler er ansvarlig for sirkulerende AC og varme generert fra varme kjølevæsken motoren. Viften motoren under vanlig bruk er designet for å vare bare over 100.000 miles i bilen. Typisk tegn på skader er: viften motoren bare arbeider med én innstilling, eller viften motoren arbeider midlertidig, eller den bare lager støy når du slår på varmen i bilen. Endre viften motoren på din Grand Prix gjøres rett i oppkjørselen hjemme. Oppgaven bør ta en time eller mindre å fullføre.

Instruksjoner

Fjerne viften motoren

• Unbolt negative kabelen fra bilbatteriet med en socket skiftenøkkel. Den negative terminalen på batteriet er merket med et minussymbol på batteriet.

• Pakk hele metall slutten av negative kabelen med svart elektrisk tape. Legge kabelen ned inne i motoren hulrommet. Kontroller at det ikke kontakte noen andre metalloverflate eller selve motoren.

• Finn blåseren på passasjersetet foran, visker side under dashbordet. Viften motoren vil bli dekket av et stykke trim panelet.

• Bruke en flat skrutrekker til å fjerne alle fire av plast holderen klippene holde blåser motor trim dekselet på plass. Plass trim og klippene sammen til side.

• Koble blåser motorens makt ledningsnett. Etiketten selen med maler tape slik at det kan lett identifiseres blant andre ledninger under dashbordet. Selen er plassert bak på viften motoren og har to ledninger kommer ut av det.

• Holde blåser motoren på plass med én hånd. Med den ledige hånden, begynn å fjerne de tre skruene som fester viften på plass med en Phillips head skrutrekker. Legg skruene til side og nøye senke gamle viften motoren ned fra kabinettet.

Installere nye viften motoren

• Kontrollere den nye vifte motoren for mulig underskriver av skade. Rotere viften hånd fremover og bakover for å sikre at den spinner riktig. Sammenligne gamle og nye viften motoren side ved side å sikre de er de samme delene også. Inspisere blåser motorhuset også å sikre at den er fri for rusk.

• Plasser viften motoren tilbake på plass i huset nøyaktig måte du fjernet gjengangeren ettall.

• Holde viften på plass og en om gangen installere skruene med din dreiemoment skrutrekker. Angi dreiemoment-skrutrekker til 14 fotpund og stram skruene til de er fullstendig sikret.

• Koble vifte motorens ledningsnett tilbake i og fjerne malerens tape. Posisjon og koble trim som dekker viften motoren med trim's beholde klipp.

• Fjern båndet fra batteriets negativ terminal slutten. Bolt kabelen tilbake på batteriet innlegget sikkert. Starte din bil og teste ut din nye blåser motor på både varme og AC i din Grand Prix.

Tips og advarsler

  • Hvis etter erstatter din gamle blåser motor med en ny, det fortsatt ikke fungerer, kan du kontrollere sikringer i bilen. Et annet mulig problem kan være en dårlig innstillinger kontroll bryter. Begge er enkle reparasjoner som du kan gjøre selv også.