Nnywellness.com

Hummer H1 vs Hummer H2


Hummer H1 vs Hummer H2

Hummer biler kan ikke selge mange enheter i denne alderen av høye gasspriser og hybridbiler, men for offroad entusiast, er de fortsatt populære og etterspurte. Lær forskjellen mellom Hummer H1 og Hummer H2 motorer, overføringer, off-roader dimensjonale statistikk og ideelle typen kjøperen for hver bil.

Hummer H1 vs Hummer H2 motorer

Under panseret er Hummer H1 og H2 to forskjellige dyr helt. H1 er en turbo diesel 8-sylinder, skyve ut 300 hk og 520 lb-ft av dreiemoment gjennom 6,6 liter sylindervolum. Motoren er kjent for sin kjempestor low-end perfeksjon for hill klatring og komme ut av prioritert situasjoner. Prisen er forferdelig drivstofføkonomi, med noen drivere rapportering så lite som 8 mpg.

H2 går av bensin og har rikelig med kraft for skitt sporene, men det er litt mer hjemme i byen. 2009 H2 har en 6,2-liters bensinmotor som også vil kjøre av E85 etanol, sender 393 hestekrefter men bare 452 lb-ft av dreiemoment.

Hummer H1 vs Hummer H2 overføringer

Både Hummer H1 og H2 funksjonen lav ekstremt endelige stasjonen prosenter, viser sine militære off-road røtter. Hummer H1 bærer en 5-trinns automatisk med siste stasjonen forholdet 2.56:1. I lekmann vilkår er det den beste bilen på veien for alvorlige fjellklatring.

Mens H2 har flere hestekrefter, er det siste stasjonen forholdet en mer fotgjenger 3.73:1. Noen har spurt det H2 off-road evner, kaller det bedre for å plukke opp en last av dagligvarer enn for helger på sanddynene. Hvis skitt sporene er din ting, se etter en H1 eller en H3.

Hummer H1 vs Hummer H2 dimensjoner

H1 har en full 16 inches av bakkeklaring, er en whopping 185.6 inches lang og 86.5 inches bredt. H2 er faktisk litt lengre 203.6 inches, men bare 81.2 inches bredt. H2 bærer bare 9,7 inches av bakkeklaring, skjønt, gjør det mye mer utsatt for å bli sittende fast på stien.

H1 og H2

Hvis du må kjøpe en Hummer, unngå H2 og gå for en H1 eller en H3 i stedet. H2 blitt vanlig, og H2 er ikke alle som stand på smuss stier. Både H1 og H2 gjøre en stor uttalelse om hvem du er en person, med sin fet, militær-avledet stil.

H1 ser ut som en militær kjøretøy fordi det er. Interiøret består av en stor sentral bord med fire seter presset mot hjørnene. H2 har en mye mer bekvemme interiøret fordi det er en utvannet militære design redesignet som en helgen rumbler.

H1 vs H2 sammenligning vinner

Hvis du ønsker å være unikt på veien og ikke bryr seg for mye komfort eller drivstoff økonomien, våren for H1. Det vil slå hodet fordi det er så få på veien, spesielt med tilpasset maling.

H2 er ikke alle som stand på skitt, og de er hele veien. Unngå H2 og få en H3 i stedet ønsker du Hummer bildet, pluss en lastebil du kan faktisk leve med på daglig basis.