Nnywellness.com

Olje spesifikasjoner for en ' 95 Dodge V10


Hvis du ønsker har bedt de fleste ytelsesentusiaster tilbake i muskel-bil glanstid hva ville bli av sørgelig Poly 318 i 25 år, ville de fleste ha sagt det ikke ville eksisterer. Og selv de vanskeligste kjernen MOPAR entusiast ville ha lo i ansiktet hvis du hadde fortalt ham Poly 318 ville utvikle seg til en av de største- og største - amerikanske motorer noensinne produsert: V-10 Dodge sette i Ram og Viper.

Olje spesifikasjoner

Dodge V-10 har alltid hatt ganske enkel behov. Den V-10 utviklet seg fra den 5.7 liter Magnum V-8, som var i hovedsak en retooled, LA-serien 360 V-8. 360 LA var en videreutvikling av tidligere Poly 318 A-serien motoren - en båt anker fra et ytelse perspektiv, men designet for pålitelighet. LA-serien 360 og Magnum-serien motorer som fulgte brukte "kile" hoder i stedet for "polyspherical" hodet som ga Poly navn. Denne kombinasjonen av kile hoder og gamle-skolen, lastebil-motor design laget i V-10 en pålitelig og potent utøver.

Ram lastebiler angir Chrysler 7 quarts grunnleggende SAE 10W-40 olje. Du kan gå til en 10W-30 for fungerer temperatur over 0 grader Fahrenheit, og som lys som 5W-30 om vinteren som aldri topp frysing. Viper eiere vil ofte gå for et dyrere full syntetisk som Mobil 1 - ikke fordi Viper egentlig trenger det, ifølge Dodge, men mer fordi sette billig dinosaur olje i en superbil kjent kjører på Le Mans av Mobil 1-sponsede Team Oreca bare synes feil.