Nnywellness.com

Hva er anbefalt motorolje for MerCruiser?


MerCruisers er innenbords motorer produsert av marine motor company Mercury Marine. MerCruiser produserer en rekke forskjellige størrelser innenbords motor som varierer i ytelse og formål. Den anbefalte oljen for alle Mercruisers, fra 3-liters 8.2 liter høy utgang, er SAE 20W-40 MerCruiser full Syntetisk motorolje.

Funksjoner

MerCruiser innenbords motorer er bygget for å være en del av et sterndrive system. Sterndrive forbinder begge sider av innenbords- og utenbordsmotorer. En båt som drives av sterndrive har en innenbords motor som er direkte forbundet med en utenbordsmotor propell.

Historie

MerCruisers ble først introdusert for publikum i 1961 i Chicago Boat Show. Disse motoren var revolusjonerende fordi de var de første innenbords motorene å tilby mer enn 100 hestekrefter.

Betraktninger

Det er viktig å huske at mens alle MerCruiser har samme anbefalte olje, de ikke alle har den samme anbefalte drivstoffet. Noen MerCruiser motorer krever vanlig blyfri bensin, mens andre krever premium blyfri. MerCruiser eiere bør være klar over anbefalte drivstoffet for deres motor.