Nnywellness.com

Hva verktøy er nødvendig for å erstatte foran rotorer på en 2004 Mazda 3?


Hva verktøy er nødvendig for å erstatte foran rotorer på en 2004 Mazda 3?

Front brems pads gir biler med 70 prosent av deres bremsekraft. Gitt konstant bruk, slites front brems pads raskt. Brems rotorer eller plater, fungerer sammen med bremseklosser og, men mye kraftigere, slites ned også. Heldigvis kan rotorer lett fjernet og erstattet med vanlige verktøy og noen spesielle elementer. 2004 Mazda 3 er intet unntak.

Grunnleggende verktøy

Erstatning foran rotorene på en 2004 Mazda 3, trenger du en jack å løfte bilen. Du må også en hammer eller hammer for å tappe navet av gamle rotoren for å løsne det for enkel fjerning. En C-klemme, som er en bærbar vise formet som bokstaven "C", er nødvendig for å trykke ned brems skyvelære stempelet, som må være i en trukket inn posisjon for en brems rotor installeres. En bremsekloss sprederen kan brukes i stedet for en C-klemme. En flat skrutrekker er også nyttig som et verktøy for nysgjerrige og kan brukes til pop av våren klemmen

Dreiemoment verktøy

En rekke dreiemoment verktøy er nødvendig å erstatte foran rotorene på en 2004 Mazda 3. En seks-del, 17 mm socket fastnøkkel sett, med 7mm hex fastnøkkel og bryterstangen, er nødvendig for å fjerne de mange bolter og skruer knyttet rotoren erstatning. En standard eller drevet drill med 10 til 100 fotpund dreiemoment er nødvendig for foran caliper pinner, caliper hakeparenteser og hjulet lug vanskelige problemer.

Spesialitet verktøy

Erstatte front brems rotorer en 2004 er Mazda 3 gjort enklere med skyvelære smøremiddel eller hvite fett. Dette vil hjelpe når det gjelder tid til å løfte caliper og fjerne caliper mount mens å hjelpe bevare begge disse elementene ved å redusere slitasje og erosjon. Brems renere vil bidra til å fjerne smuss og grus, holde erstatning rotoren mer godt festet. Loctite lim er også praktisk å sikre alle bolter fast når rotoren er erstattet.