Nnywellness.com

Hva gjør en Chevrolet inaktiv kontroll modul?


En inaktiv kontrollmodulen eller ventil, kontrollerer hastigheten på en bil motoren når tomgang ved å regulere mengden luft som omgår Gasspjeld motor. Disse modulene er en del av alle biler, inkludert de laget av Chevrolet.

Funksjonen

Inaktiv kontrollmodulen er slått på og av basert på signaler levert av bilens elektroniske kontroll modul - on-board datamaskinen kontrollerer mange motor. Signaler datamaskinen sender er basert på informasjon fra en rekke sensorer ligger i og rundt motoren.

Formål

En inaktiv modulen regulerer tomgang hastigheten på en motor basert på flere faktorer for å spare drivstoff og redusere utslipp. Bilens datamaskin leverer inaktiv hastighet informasjon basert på faktorer som temperatur, elektrisk belastning, klimaanlegget Last og overføring belastning.

Bruk

Air er en nødvendig komponent for forbrenning i noen motor. Inaktiv kontrollmodulen er i utgangspunktet en ventil som begrenser eller øker mengden av luft som kommer inn i motoren, enten øke eller redusere mengden av forbrenningsmotorer, og dermed hastigheten på motoren.