Nnywellness.com

Hvordan justere en Trailer & lastebil


Hvordan justere en Trailer & lastebil

Når taue en femte hjulet eller stikk mottaker tilhenger med truck er det viktig å få trailer og lastebil opphenget justert. Bruke en "spotter" er - en assistent som leder deg som tilbake bilen opp - avgjørende for riktig justering av de to stykker av utstyr. Det er to forskjellige stiler av trailer vedlegg: stikk mottakere og goosenecks. Prosessen for å justere trailer vedleggene er det samme, er det bare selve vedleggene som er forskjellige.

Instruksjoner

• Koordinere en rekke håndsignaler med spotter. Spotter bruker for eksempel slep hender beveger seg bakover angi lastebilen må fortsette å sikkerhetskopiere, eller skyve en flat Palme venstre eller høyre for å angi lastebilen må gå venstre eller høyre henholdsvis.

• Plasser spotter til høyre side av lastebilen, nær trailer Hengerfeste armen. Sitte i førersetet lastebil og se på side view speil å sikre du har synet av spotter. Rulle vinduet ned på førersiden av bilen.

• Sikkerhetskopier lastebilen sakte til slep-armen på tilhengeren. Se spotter's retninger. Ikke overstige en hastighet av 2mph som du rygg lastebilen med trailer armen.

• Følg spotter's retninger og bringe lastebilens knirkefritt mottaker så nær hengerens arm som mulig. Hvis bilen er av ett eller to inches til siden eller forover-bakover, det er greit. Skyv armen så det er over problemer eller mottaker i lastebilen.

• Feste tilhengeren og koble ledningen lett plugger skjemaet lastebil og trailer sammen. Tilordne spotter å stå bak tilhengeren som du teste signalet og bremselysene.