Nnywellness.com

Hva vil det bety når din iPod skjermen viser hvit & sin pipelyd?


Hva vil det bety når din iPod skjermen viser hvit & sin pipelyd?

Hvit iPod-skjermen er kalt en "bakgrunnsbelyst" skjerm, og betyr vanligvis at iPod har svært lav eller en programvare feil. Begge disse problemene er lett fixable hjemme. Men i sjeldne tilfeller kan dette tyde på en mer alvorlig problem som bare Apple kan fikse. IPod kom med ett års garanti; Hvis du valgte den utvidede garantien du er dekket i to år.

Hvit og pipelyd

Bakgrunnsbelyst skjerm og serie korte piper vil mest sannsynlig vises når du prøver å slå på iPod. Hvis dette er tilfelle, spesielt hvis skjermen så mørk, er batterinivået lavt. Den piper er iPod som angir at den ikke engang har batteriet til å vise meldingen "svært lavt batteri".

Full ladet

Koble iPod til og la det betalt for et par timer. På et tidspunkt skal sin typiske lading melding vises. Slå den på mens den fremdeles er koblet, og hvis den starter normalt den pipelyd var på grunn av lavt batterinivå. Hvis du fortsatt se hvit skjerm etter en full opplading pipelyd, må du gjenopprette iPod.

Gjenopprette

Når iPod er koblet til datamaskinen og slått på, Velg enheten i iTunes. Klikk på alternativet "Sammendrag" og klikke "Gjenopprett" og følg instruksjonene. IPod fjernes helt og operativsystemet installeres. Når den er ferdig vil du bli gitt alternativet på skjermen til å synkronisere alle data fra datamaskinen, som gjenoppretter iPod til sin opprinnelige tilstand.

Maskinvareproblem

I noen sjeldne tilfeller vil problemet løses ved å gjenopprette, eller du kan gjenopprette på datamaskinen. Apple aksepterer noe iPods for gjenoppretting via post. Angi serienummeret for iPod-på Apples Service- og reparasjonsalternativene området (se ressurser) og du vil se alle garantiinformasjon og alternativer.