Nnywellness.com

Hvordan sjekke støtdempere eller Macpherson Struts i en Jeep Grand Cherokee


Støtdempere i din Jeep Grand Cherokee tjene til å redusere virkningen av støt, noe som gir en jevnere tur. I en støtdemper, blir hydraulisk væske tvunget gjennom et stempel små hull. Hullene er så små de avta stempelet, og dermed minske våren og bevegelse. Les videre for å se om sjokk i din Jeep Grand Cherokee må erstattes.

Instruksjoner

• Merk hvordan jeep oppfører seg når du bruker bremsene, slå et hjørne eller akselerere. Betale oppmerksomhet for eventuelle vibrasjoner, samt hvordan bilen utfører når du kjører på vått underlag eller møte sterk vind fra siden. Hvis ytelsen er dårlig i disse forholdene, må nye sjokk.

• Bruk en dynamometric test apparat å avgjøre om suspensjon er symmetrisk, og finne suspensjons minimum dynamisk støtte kraft. Disse teste maskiner variere, så sørg for å konsultere instruksjonene som følger med maskinen du bruker.

• Se på de sjokk å se om du finner noen observerbare defekter eller bekymringer. Sjekk fester av sjokk å se om de er ødelagt eller dårlig, og se etter korrosjon. Finne støtdemper selv å avgjøre om brødteksten er deformert på noen måte.

• Kontroller om det finnes noen olje lekker. Se også på montering buskene, å se hvis de sprakk eller deformert. Sjekk stempelet stenger demperne; Hvis du ser noen korrosjon, er det tid erstatte demperne. Korrosjon vil skade sel. og føre olje å lekke.

• Ta hensyn til uvanlig støy når du bruker pauser eller akselerere. Du kan høre rallende eller dunk lyder når du kjører. Fastslå om kilden til støy foran eller bak. Hvis ikke du er sikker, har noen ri i baksetet i bilen mens du kjører og sammenligne notater.

• Undersøke dekk for liten konkave bulker som begynner å utvikle, eller andre ujevn slitasje på dekkene. Dette er en indikasjon at nye sjokk er sannsynligvis nødvendig på din Jeep Grand Cherokee.