Nnywellness.com

Hvordan lage dine egne temaer for en mobiltelefon


Hvordan lage dine egne temaer for en mobiltelefon

Når du har en mobiltelefon, vil du sannsynligvis tilpasse den slik at den skiller seg ut fra havet av telefoner der ute. Du kan gjøre dette ved å lage ditt eget tema for telefonen, snarere enn benytter prepackaged temaene som vanligvis kommer fra mobilprodusenten. Dette vil endre bakgrunnen og ikoner til noe som bedre passer din smak og personlighet. Selv om du har ved ingen design ferdigheter, kan du likevel opprette ditt eget tema.

Instruksjoner

• Logge en online tema maker nettsted som OwnSkin, Astod eller Zedge. Du må registrere deg for en gratis konto før du bruker oftest.

• Finn merke og modell av telefonen på webområdet. Du kan gjøre dette gjennom en rekke søkeverktøy eller bla gjennom en liste med navn.

• Klikk på opplasting verktøy til å laste opp bilder du vil bruke for temaet. De fleste nettsteder tilbyr bilder på deres nettsted hvis du ikke har noen.

• Bruke drop-down menyer og knapper til å velge og justere høydepunkter, farger, skriftstiler og statuslinjer. Slutten av klikker "Last ned" for å sende filene til skrivebordet.

• Koble telefonen til datamaskinen med telefonens datakabel. Dra og slipp temaet fra skrivebordet til telefonen. Noen telefoner leveres med programvare for å legge til funksjoner som temaer. Laste denne programvaren og bruke den på skjermen retninger laste temaet du gjorde.