Nnywellness.com

Hvordan du kobler en mottaker & RCA platespiller kabler


Hvordan du kobler en mottaker & RCA platespiller kabler

Lydentusiaster og DJs fortsatt bruke platespillere, til tross for spredning av CD-er og mer nylig MP3-type musikkspillere. Noen lyttere foretrekker ukomprimert lyd du får fra vinyl. Derfor har high-end mottakere en bestemt inn bryteren og stereo portene for platespillere. Bestemte porter er nødvendig fordi dreieskiven patroner ikke utgangsspenning mye, i motsetning til en CD eller MP3-spiller, og platespiller porten forsterker spenningen. RCA kabler, kalles AV kompositt kabler, gjøre tilkoblingen.

Instruksjoner

• Slå forsterker og platespiller av, og deretter identifisere utganger på dreieskiven. Dreieskiven vil være den enkleste fordi du kan godt ha ett sett med utganger, en venstre og høyre kanal sett med RCA-kontakter. Høyre kanal vil vanligvis være røde og venstre kanal hvit eller svart. De vil være merket "L" og "R" og "Ut." Kobler fargekodede pluggene fra kabelen til disse kontaktene på dreieskiven--Ignorer gul hvis du har er en.

• Identifisere og koble den andre enden av phonopluggen til phono-inngangen på "Phono"-kontakten. Bruk "Phono" heller enn "Aux" eller et annet sett med knekt. Igjen, bruke fargekodingen.

• Aktivere forsterkeren og trykk på "Phono"-bryteren foran på forsterkeren. Noen ganger vil det være ikke en bestemt bryter og du må veksle "Input"-alternativer som inkluderer "Aux" og så videre. Slåpå dreieskiven og spille en post. Utdataene fra dreieskiven spilles gjennom forsterkeren og de tilkoblede høyttalerne.