Nnywellness.com

Slik deaktiverer du BES på BlackBerry Curve


Slik deaktiverer du BES på BlackBerry Curve

BlackBerry PDA bruke elektroniske filer kalt Service bøker for å tildele e-postkontoer til enheten. De også kommunisere tillatelsesnivåer til BlackBerry nettverket. Hvis du også er koblet til en BES (BlackBerry Factory Server) i forbindelse med tjenesten bøker, sender BES administratoren også Service bøker kalte det politikk til telefonen via elektroniske filer i form av en OTA (over luften overføring). Policyen IT kobler deg til BES serveren slik at du kan motta bedriftens e-post. Hvis du noen gang forlate firmaet må deaktivere BES på BlackBerry.

Instruksjoner

• Type "* #06 #" i hendene og post 15-sifret IMEI-nummeret som vises på skjermen. Velg "OK" for å lukke skjermbildet. IMEI-nummeret er serienummeret til enheten.

• Klikk på knappen "Meny" og bla til og velg "alternativer. Bla til og velg "Status." Skriv ned enheten PIN-nummer. PIN-nummeret knytter enheten kontoen BES.

• Kontakt administratoren for BES for gamle selskapet og råde dem til å sende deg en tom IT politikk for å fjerne deg fra gode. Gi dem IMEI-nummeret og PIN-koden. Tom IT politikken er en OTA som fjerner alle BES tilkoblinger og restriksjoner på din BlackBerry.

• Klikk på knappen "Meny" på din BlackBerry, og bla til og velg "alternativer. Bla til og velg "Service bøker."

• Markere alle Service bøker som slutter med"CMIME" trykk "Meny" og velg "Slett."

• Trekk batteriet ut av BlackBerry i ca 10 sekunder og Plasser batteriet tilbake i enheten.