Nnywellness.com

Idaho barn bilbelte lover


Idaho barn bilbelte lover

Som de fleste stater arrangerer Idaho sine barn selvbeherskelse og bilbelte lover basert på alderen av motorkjøretøyer beboerne. Loven stopper kort mandat hvilke typer enheter bør brukes, utsette til føderale motorkjøretøyer sikkerhetsstandarder. Idahos transport avdeling (ITD) gir retningslinjer om alderstilpasset programmer for å transportere barn.

Barn passasjer sikkerhet lov

Idaho loven krever foreldre og andre for å sikre barn 6 år og yngre i et føderalt godkjent barn restraint system. Statens bilbelte loven dekker alle andre barn, mandat at alle individer må ha en sikkerhetsbelte i en motorvogn med mindre de er dekket av barnestol bestemmelsene. Barnestol lover gjelder ikke når alle et motorkjøretøy bilbelte bruk. I slike tilfeller Idaho loven sier at uhemmet barn må være i baksetet av bilen. Foreldre og omsorgspersoner kan fjerne barn fra en tilbakeholdenhet enhet for sykepleie eller adressering "andre umiddelbare fysiologiske behov."

Brudd på

Idahos barn passasjer tilbakeholdenhet loven er primære. Dette betyr at en offiser kan stoppe en bil for formålet å levere ut barnestol sitat. Idaho avgifter en $60 fin for en straffbar handling. Bryte Idahos bilbelte lov er sekundær brudd, betyr offiser ikke kan stoppe en bilfører bare for ikke knekking up. Noen andre lovbrudd må be trafikk stopp før offiser kan utstede en bilbelte billett. Bilbelte brudd utløser en $10 fine for personer 18 og eldre. Law enforcement billetter driveren for alle unbuckled passasjerer under 18 år. Loven er tøffere på mindreårige. Hvis driveren er under 18 år og driveren eller en passasjer under 18 år har ikke slitasje en sikkerhetsbelte, er saksomkostninger hengt på den fine, bringe totalen til $51,50.

Retningslinjer

Selv om ikke er nevnt uttrykkelig i barn passasjer sikkerhet lov, påpeker ITD at barn under 1 år og mindre enn 20 pounds må sitte i en bakovervendt spedbarns stol. Barn mellom 1 og 4 og 20 til 40 pounds tur i en forovervendte barnesete som bruker en sele system i baksetet av bilen. ITD mandater økte seter, brukes i forbindelse med en skulder/lap belte kombinasjon, for barn mellom 4 og 6. Økte seter bør installeres i baksetet også.