Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med vannflekker på bilen Windows


Hvor å kvitte seg med vannflekker på bilen Windows

Vannflekker vanligvis forårsaket av sur nedbør kan vises på alle bilvinduet, nye eller gamle, og hvis de ikke kommer rene ved hjelp av din favoritt glass renere, kan du ty til en tøffere rengjøring sammensatte. Det er en enkel måte å fjerne flekkene og vinduene ser rent og nye igjen.

Instruksjoner

Vask vinduet med glass renere eller grunnleggende såpe og vann så du vil kunne se klart tøff flekker du arbeider på.

Bruke litt rubbing compound på din applikatoren og gni inn vindusglass i små sirkulære bevegelser, aldri la sammensatt til helt tørt mens du er gni, i så fall, du risikerer skrape vinduet. Du kan også velge å bruke en orbital buffer med frotté lue for en raskere jobb, være forsiktig med å skyve av vinduet til andre overflater av bilen, som kan brenne maling.

• Skyll den med rent vann og tørk vinduet regelmessig slik at du kan se fremdriften av fjerning av flekker.

• Fortsett å legge mer sammensatte og gni hele vinduet med sammensatte til flekker er fjernet og hele vinduet har blitt behandlet, slik du vil ha en enda skinnet, snarere enn bare fungerer et bestemt liten del som kan stå ut.

Skyll alle rester av sammensatt med rent vann, og deretter kan du spray med et enkelt vindusglass renere som skal forbedre glansen på glasset.

Tips og advarsler

  • Alltid arbeide sammensatt mens det er vått, ikke la det tørke, som kan forårsake av glasset. Også må du bruke en fin eller veldig fin grus sammensatte.