Nnywellness.com

West Virginia DMV regler for slep trailere


West Virginia DMV regler for slep trailere

Slep trailere, også kjent som verktøyet trailere, er nonpowered og er nyttig for haling mange ting som motorsykler, terrengkjøretøy, traktorer eller trelast. Slep tilhengere varierer i vekt, størrelse og formål. Siden en slep trailer er et kjøretøy i West Virginia, må det være godkjent før blir tatt på veien.

Betydning

Regler for slep tilhengere varierer fra stat til stat. Som bosatt i West Virginia er det viktig å vite Institutt for Motor Vehicles (DMV) regelverket slep tilhengere for å være kompatibel med loven, og unngå bøter og mulig fengselsstraff.

Registrering forskrifter

Hvis du kjøper din tilhenger fra en person i stedet for West Virginia forhandler, kan du søke for tittelen og registrering enten personlig på en av divisjonens regionale kontorer, eller via post. West Virginia likeledes innrømmer du å søke for tittelen og registrering via privateide, divisjon regulert lisens tjenester. West Virginia forhandlere er nødvendig å samle avgifter og skatter og betale dem til DMV når de selger du din tilhenger. Denne forskriften gjelder hvorvidt du har betalt for din tilhenger i full på kjøpstidspunktet.

Programmet vedlegg

Hvis du kjøper en ny trailer fra en forhandler, enten i West Virginia eller andre steder, gir forhandleren et dokument kalt en produsent sertifikat eller angivelse av opprinnelse. Produsentens sertifikat eller angivelse av opprinnelse er nødvendig for å tittel din ny trailer. Du må ha bevis på din tilhenger kjøpesummen ved søknad om tittel og registrering. Hvis du har kjøpt din tilhenger fra West Virginia forhandler, kan hun sertifisere kjøpesummen på bunnen av skjemaet DMV-1-TR, tittelen program. Hvis forhandleren ikke har fullført dette sertifisering-skjemaet, må du bruke en kopi av fakturaen forhandler. Hvis kjøretøyet er kjøpt fra en out-of-state forhandler, må en faktura som er reflektere kjøpesummen følge programmet.

Avgifter

Ifølge West Virginia DMV, klasse T biler er tilhengere (inkludert båt tilhengere og semitrailere) veier mindre enn 2.000 lbs. brutto kjøretøy vekt som er utformet for å bli slept av en klasse A kjøretøy. En klasse A bil betyr hver bil som er selvdrevne. Registreringsavgift, inkludert en søppel avgift for klassen T kjøretøy er forutbestemt på en tre-års syklus. Fra 2010, en tre-år registrering er $27, en toårig gebyret er $18 og ett års registreringsavgift er $9.

Unntak

Klassen T trailere er unntatt fra kravet om å ha en uttalelse av forsikring på registrering. Klassen T trailere er unntatt fra 5 prosent mva på en kjøretøyene verdi på registrering hvis tilhengeren er allerede kalt i ditt navn i en annen stat.

Tidsramme

Når du kjøper en ny trailer, kan forhandleren utstede en midlertidig plate som er lovlig for 60 dager. Hvis du allerede har en West Virginia lisens plate som er gyldig for, for en avgift på $5,50, kan en forhandler overføre din bilskilt. Denne midlertidige tag overføringen er også lovlig for 60 dager. Hvis du er en ny bosatt til staten Vest-Virginia og du allerede eier en trailer, har du 30 dager å registrere din tilhenger.

Straffer

Hvis du trekke en trailer uten det riktig tittelen og registrert i West Virginia DMV, du er skyldig i en forseelse og kan bli belastet en bot på opp til $500 for din første angrep. En andre lovbrudd bærer en fin opptil $500 og opp til seks måneder fengsling i fylket eller regionale fengsel.