Nnywellness.com

Hvordan å spille den beste lyden med et videokamera


Hvordan å spille den beste lyden med et videokamera

God lyd er like viktig for kvalitet video som holder bildet i fokus eller emnet i rammen. Men mens mange videokameraer har lagt spesiell vekt på bildekvalitet, zoomer og andre visuelle elementer, ofte innebygd mikrofon og lydmaskinvare ikke så fancy. Når du fotograferer utendørs eller i et høyt område (for eksempel en konsert eller ytelse Arena), bakgrunnsstøyen kan overdøve innspillingens lyden, eller mikrofonen kan ikke kunne plukke opp lyden. I noen tilfeller kommer den beste lyden av bedre utstyr.

Instruksjoner

• Undersøk og gjøre deg kjent med videokameraet. Vet hvor kameraet innebygd mikrofon er plassert. Tenk hvordan lyden reiser for å nå den posisjonen på kameraet og flytte slik at en lettere vei for lyden til mikrofonen.

• Plassere deg på riktig sted. For utendørs opptak, være klar over vinden og andre lyder og justere din posisjon å overdøve støy. For innendørs eller høyt områder, stå nær nok til kilden for lyden å nå mikrofonen, men ikke så tett at det forvrenger. Flytte noen skritt kan gjøre forskjellen mellom klar lyd og statisk eller stillhet.

• Bruke hodetelefoner eller en ekstern mikrofon. Hvis kameraet har en hodetelefonkontakt, koble et sett hodetelefoner å høre nøyaktig hvor lyden kommer gjennom under opptak. Hvis kameraet har en ekstern mikrofon jack, kan du vurdere å legge en feed direkte inn i kameraet. Utstyr spesielt laget for å forbedre lydytelsen vesentlig forbedrer lydkvaliteten.

Tips og advarsler

  • Vind og støy reduksjon innstillinger bedre ikke alltid lydkvalitet. Med noen videokameraer Senk støy og vind bare lydstyrken på alt. Andre er programmert til å fortelle forskjellen i frekvens vind og stemme, redusere støy og forsterke stemmen når to finnes sammen. Før en viktig opptak, eksperimentere med innstillingene på videokameraet fastslå om innstillingene er nyttig.