Nnywellness.com

Hvordan bygge en Kart kryss


Hvordan bygge en Kart kryss

En kart kryss eller gå off-road kart er en gå kart som er utviklet spesielt for offroad-bruk. Den har store dekk og en off-road suspensjon og en høyere ri høyde enn spore karts. Kart tvers vognene er vanligvis sterkere, fordi de er større og tyngre. Metoden for å bygge en kart tvers kart vil variere avhengig av deler som er valgt. En bygge guide anbefales for de bestemte trinnvise fremgangsmåter.

Instruksjoner

• Velg et kabinett. Chassiset bør være utformet for kart cross og være stor nok til typen motoren du ønsker. Chassiset kan lett bli malt, så fargen ikke er en faktor.

• Velg en motor. Denne størrelsen avhenger av hvor stor du vil krysse kart å være. De fleste kart tvers motorer er mellom 600 og 1000 cc. bruker en skitt motorsykkel motor fordi de er utformet for høy ytelse kjøring og er holdbare.

• Velg overføring og kjøre tog. Overføring skal en seks-trinns sekvensiell girkasse. Ytelse, også kjøpe et ratt utstyrt med paddle shifters.

• Kjøpe et bæresystem. Suspensjon må være en kart krysse suspensjon designet for offroad-bruk. Suspensjon er viktig å holde kontrollert på ulendt terreng. En justerbar fjæring er best fordi det tillater føreren å justere suspensjon for ulike typer terreng og ridning stiler.

• Kjøpe hjul og dekk. Hjulene og dekkene på en kart krysse kart er vanligvis store, tungt treaded og holdbart. Større hjul er vanligvis bedre fordi de beholde mer grep og gi en mer behagelig tur.

• Kjøpe seter. Noen karts er singel setere, noen er doble. Off-road racing karts er bare enkelt. Det er noen debatt om sete valg. Mange ryttere foretrekker en hardere racing stil sete, mens andre foretrekker en mer polstret sete. Kombinasjon sete---en som har begge---er best. Det har konturene og form av en racing-sete med tomme sikkerhet utfylling. Mange seter er utstyrt med en fire-punkts belte sele. Dette er nødvendig.

• Kjøpe bremser. Bremsene for kart bør være store og designet for offroad-bruk. Racing bryter anbefales ikke fordi gjørme og skitt kan forstyrre deres oppbremsing evne.

• Kjøpe alle gjenværende deler i henhold til bygge planen du bruker.

• Samle kart i henhold til bygge guiden. Denne prosessen kan ta en uke eller flere måneder, avhengig av hvor mye tid du tilegne til prosjektet og hvor forberedt du er.