Nnywellness.com

Hvordan laste opp musikk til iPod Touch uten iTunes


Hvordan laste opp musikk til iPod Touch uten iTunes

Fleste bruker iTunes til å laste opp musikk fra datamaskinen til deres iPod Touch. Fra 2010, men er det flere forskjellige iPod-administrere programmer som er tilgjengelig som shareware, som betyr at du må kjøpe en lisens for å bruke produktet. De iPod programmene inkluderer funksjoner tilgjengelig i iTunes, inkludert Medieoverføring fra iPod Touch til datamaskinen og synkronisere innhold fra en iPod til en annen via programmet.

Instruksjoner

• Laste ned og installere programmet iPod-håndtering og åpne programmer-mappen på Macintosh-maskinen. Dobbeltklikk programikonet. Hvis du har en PC, dobbeltklikke programikonet på Pcens desktop å kjøre programvare.

• Velg kategorien iPod Touch i programmets sidepanelet, og klikk pilen ved siden av kategorien til å vise underpunktene.

• Høyreklikk fanen "Audio", og velg "Legg til filer til liste" fra lokalmenyen. Finn musikkmappen i importvinduet og dobbeltklikk sangen skal legges til i iPod-programmet.

• Trykk og hold nede "Shift"-tasten på tastaturet til å markere flere sanger samtidig, og klikk "Legg til" eller "Åpne" knappen for å importere dem til programmet.

• Høyreklikk kategorien lyd for å legge til hele musikk-mappen din, og velg "Legg til mappe til liste" fra lokalmenyen. Klikk musikk-mappen én gang for å merke det, og klikk "Legg til" eller "Åpne" knappen i "Import"-vinduet for å legge den.