Nnywellness.com

Hvordan lage rase bil grafikk


Hvordan lage rase bil grafikk

Rase bil grafikk er viktige elementer av racing også nyttig markedsføringsverktøy for lag. Racing er unike fordi biler ikke bare en del av sporten, de også skaper inntekter for gjennom sponset logoer. På et minimum krever mest sanksjonering organer tallene på sidene og toppen av sine oppføringer. Generere disse grafikk tar dyktighet og tålmodighet, men til slutt vil gjøre racerbil skiller seg ut på banen.

Instruksjoner

• Få alle målene for grafikk du forbereder. Måle hver del av bilen. Konto for noen "alternative" dekaler kreves av motorsportarrangøren rase bil vil delta i.

• Bruk grafisk design programvare som Adobe Photoshop, Illustrator eller InDesign for å lage grafikken. Fordi disse programmene krever opplæring og fortrolighet, leie de fleste race team en designer til å lage grafikk behovene til sponsor og team.

• Hvis du er å få en logo fra en sponsor, må du ha filen i riktig format og stor nok til å skrive ut i størrelsen du trenger. Vektor filer er det vanligste filformatet, men sjekk med skriveren i nødvendig format og minimumsstørrelsen de foretrekker. Dette vil sikre at grafikken er klar og høy kvalitet.

• Når utformingen av grafikken er gjort, kan du sende dem til en skriver som har evne til å ut grafikk stort nok for racerbil. Den mest kostnadseffektive materialet er vinyl, som også gjelder enkelt. Din trykte decal vil komme tilbake klemt mellom ark å beskytte både lim bakside og utskriftssiden.

Bruke utskrevne dekaler racerbil. Start med en ren og tørr overflate. Spray området med en selvklebende væske, som lar deg plassere merket før du legger det. Fjerne baksiden av vinyl, satt på plass og din nal, trykk fast fra midten av grafikken utover. La det tørke, mette utsiden av merket og fjern forsiktig arket. Bruke din Exacto kniv til pop noen boble som kan vises.

Tips og advarsler

  • Papirhåndklær fungerer best for å feilfri areal på bilen fordi butikken filler kan inneholde venstre over fett og smuss.