Nnywellness.com

Hvordan kan jeg endre temaer på Blackberry Curve?


Hvordan kan jeg endre temaer på Blackberry Curve?

BlackBerry Curve er en av de nyeste versjonene av Research In Motion populære smarttelefonen; lettere, tynnere og med flere funksjoner enn de tidligere versjonene av BlackBerry kurven tilbyr forretnings- og ikke-virksomhet og selvbyggere et kraftig verktøy for tilgang til Internett, e-postmeldinger, spill og programmer. En av de mange alternativene på kurven er muligheten til å endre utseendet på Hjem-skjermen og programmet ikoner, BlackBerry tema, med en rekke forhåndsinstallerte temaer. Det er enkelt å endre temaer på BlackBerry Curve.

Instruksjoner

• Gå til startskjermbildet på BlackBerry Curve's. Merk, og klikk "Innstillinger"-mappen. Du burde se ikoner Alarm, skjerm/tastatur, Mobile nettverk og alternativer.

• Bla til "Options"-ikonet, merke den og klikke den. Du burde se en liste over alternativer for BlackBerry Curve, varierer fra språk og for å stave sjekk, dato- og klokkeslettinnstillingene. Rull nedover listen og klikk på "Theme".

• Rull nedover listen over valgfrie temaer tilgjengelig på BlackBerry Curve. Når du blar gjennom hvert element på listen, bør du se en miniatyr-skjermbilde av tema så du kan se hvordan det vil se på din BlackBerry.

• Merk og klikk på ønsket tema. Det vil være en kort pause mens BlackBerry Curve justerer temaet det returnerer deretter "Alternativer"-listen.