Nnywellness.com

Metall kutte Auto kropp verktøy


Metall kutte Auto kropp verktøy

Selv i denne alderen av lett utskiftbare deler, må auto kroppen mekanikk ofte utføre metall kirurgi. De fleste sager kan utstyres med en metall knivbladene, men stillingsspesifikke verktøy er tilgjengelige. Verksteder foretrekker de som sparer tid og arbeid.

Virkningen Hammer

Støyende, voldelig og upresise, brukes en innvirkning hammer med en meisel vedlegg til å kladde på etterlate metallplater som repareres. Hammere finnes i elektrisk og luften drevet varianter, som luft meisel er den vanligste.

Cut-Off verktøyet

De beste cut-off verktøyene er dedikert enheter med gnist skjold og høyt dreiemoment motorer. De har forsterket slipende kutte hjul som er stor for mer detaljert arbeid liten plass. Luft og elektriske modellene er like populære.

Metall hagesaks

Metall hagesaks og nibblers er skalpeller auto kropp arbeid. Manuelle, elektriske og luften drevet modeller er tilgjengelige, som vel som slip-on vedlegg for øvelser. Drevet enheter gjør rask, nøyaktig, nesten uanstrengt kutt i metallplater ved å trykke på en utløser. Om skjære bort deler av et skadet panel eller beskjæring en erstatning, er metall sakser verdt sine ekstra kostnader.