Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 1993 Honda Accord frontlys pære


1993 Honda Accord tilbyr en nyttig designelement som gjør erstatter en frontlys pære spesielt enkel: socket og ledningsnett koble strøm til pære er én enhet, alle nådd folkelig fra baksiden av samlingen frontlys. Den eneste ulempen ligger i tilgang til frontlys på siden batteriet. Hvis pæren må fjernes på denne siden, må fjerne batteriet for å få tilgang på frontlys. Annet enn denne hikke, bør endre pære være enkelt.

Instruksjoner

• Slå av 1993 Honda Accord og prop åpne panseret.

• Ta ut batteriet hvis du erstatter frontlys på siden batteriet. Fjerne negative og positive kablene fra terminalen, løsne batteriet låsing klemme eller bar og plukke opp batteriet og sett det til side.

• Grab frontlys pære forsamlingen og vri det mot klokken. Trekk pære av frontlys bolig. Trekk den gamle pæren av forsamlingen og sette inn nye pære, ta vare ikke for å berøre glass pære med oljer av fingrene. Ta på pæren og du kan redusere dens levetid.

• Installere pære forsamlingen ved å vri det med klokken til det låses på plass. Monter batteriet og koble kablene til terminalene.