Nnywellness.com

Personsøker vs mobiltelefon


Personsøker vs mobiltelefon

Bærer en personsøker eller en mobiltelefon gir deg praktisk på to forskjellige måter. Mens omtrent 5 milliard mennesker over hele verden bruker mobiltelefoner, ifølge CNET, er personsøkere ikke så vanlig som de var før cellphone eksplosjonen. Det er flere fordeler og ulemper til hver stil elektronisk enhet.

Personsøker

En personsøker er en liten elektronisk enhet som brukere ofte ha festet til beltet. Ofte referert til som et signal, har en personsøker et bestemt antall tilknyttede for folk å ringe. Når du mottar et anrop på din personsøker, det piper og viser nummeret som bare kalte. Deretter må du finne en telefon og ringe nummeret. Personsøker systemet fungerer på den forutsetning at du vil ringe nummeret tilbake i korte rekkefølge, slik at mennesket hvem alarmert du kan vente på telefonen.

Mobiltelefon

En mobiltelefon er en transportabel telefon det innrømmer dens brukernes å ringe og motta samtaler nesten hvor som helst. Mobiltelefoner sender ut signaler som blir plukket opp av mobilmaster, som er tett plassert, spesielt i urbane områder. Tradisjonelle mobiltelefoner var hovedsakelig for å foreta og motta samtaler og tekstmeldinger, men smarttelefoner, som iPhone, brukerne et utvalg av flere funksjoner, som websurfing og sending av e-post.

Fordeler

Fordelene til mobiltelefoner er enorm, mens perks å personsøkere er sjeldne. Før mobiltelefoner var så vanlig, har en personsøker var en ekstra fordel fordi det tillater deg å holde kontakten med folk mens du var, for eksempel fraværende. Mobiltelefon teknologi, men har gjort mobiltelefoner mer attraktive. I stedet å finne en telefon til å ringe tilbake, kan du svare på anropet, ringe tilbake eller sende en tekstmelding. Spredning av smartphones hjulpet spesielt næringslivet, gi folk muligheten til å være fullt tilgjengelig uansett hvor de er.

Ulemper

Sjef ulempe til en personsøker er dens ulemper. For eksempel hvis du er i et kjøpesenter, og du får en side, må du finne en telefonkiosk å ringe tilbake. Men siden fleste nå bære mobiltelefoner, telefon boder er ikke så vanlig som de pleide å være, og finne en kan være en problemfri. Mange ser ulempene til mobiltelefoner som ligner på fordelene - folk kan nå deg uansett hvor du er. Dette er spesielt utfordrende for personer som sjefer, for eksempel kan kalle dem på kveldstid og i helgene.