Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med flekker på bilen fra trær


Enten du parkere under et tre hver kveld, eller du har trær hvor som helst i nærheten av garasjen, kan du ende opp med flekker fra blader på bilens lakk. Bladene land på bilen, og hvis de er våte eller bli våt mens du sitter på maling, de sitter fast. Bladet bryter ned og begynner å bryte ned på bilens overflate, opprette flekker eller etsing i klarlakk. En enkel vask og voks fjerne ikke disse flekk, men du kan kvitte seg med dem med noen flere materialer og en time av tid.

Instruksjoner

• Vask bilen med bil såpe og en svamp. Dette vil ikke fjerne flekker, men det vil fjerne rusk og skitt slik at du kan starte med en ren overflate. La bilen fullstendig.

• Bruke en krone-størrelse mengde væske rubbing compound håndkle eller bilens overflate over flekken. Forsiktig gni håndkle i små, sirkulære bevegelser å arbeide sammensatte over flekken.

• Gni sammensatt over flekken til flekken er borte. Overflaten ser kjedelig hvor sammensatte ble brukt. Tørk av overflødig stoff unna med et rent område av håndkleet.

• Bruke en krone-størrelse mengde bil polsk på en ren mikrofiber håndkle. Arbeid polske over kjedelig området til det skinner igjen.

Tips og advarsler

  • Ikke gni sammensatt inn i maling for mer enn noen få minutter, eller etter flekken er borte. Hvis sammensatt er overused, kan det skade klarlakk maling.