Nnywellness.com

Hva programvare kan brukes i en Zune-spiller?


Hva programvare kan brukes i en Zune-spiller?

Zune-Player er Microsofts forsøk på å konkurrere med Eples iPod. Som sådan, har Microsoft laget programvare for å konkurrere med Apples iTunes. Microsoft og noen 3rd-parti programmerere har også gitt annen programvare for å bedre Zune evnene.

Zune-programvaren

Zune-programvaren er den standard programvaren som Zune bruker til å laste ned, hente og laste opp media til Zune. Dette programmet kan også fungere som en mediespiller. For å konkurrere med iTunes, har Zune-programvaren inkludert mange av de samme funksjonene, som nedlastinger og en mediabutikk.

Operativsystemer

Foreløpig kan Zune bare fungere på tre nyeste Windows operativsystemer - Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Det vil ikke fungere med Mac eller Linux.

Visual C# Ekspres 2008

Microsoft har nylig lagt evnen å legge spill til Zune. De fleste spill, men er utviklet av brukerne. Microsoft Visual C# Ekspres 2008 er programvare skrive Zune spill.

Microsoft XNA Lek Atelier

For å lage spill med C#, har brukeren også bruk Microsoft XNA Game Studio. Dette lar brukeren velge Zune som enheten for programmeringsspråk.

ZuneSphere

Zune godtar bare MP3, WMA, AAC, WMV, MPEG-4, H.264- og JPEG-filformater. Tredjepartsprogramvare, for eksempel ZuneSphere, brukes til å konvertere andre formater til akseptable filer for Zune.