Nnywellness.com

Hvordan fjerne friksjonsplaten for å installere en plog


En skli plate er en plate som er installert under bunnen av et redskap for å beskytte underbelly av bilen fra skraping på bratte hellinger og innkjørsler. Platen beskytter delikate deler av kjøretøyet. En plog festes til rammen av et kjøretøy, som er noen ganger dekket av friksjonsplaten. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fjerne friksjonsplaten fra bilen før du kan installere plogen. Fjerner friksjonsplaten er en enkel prosess som tar kun minutter å fullføre. Arbeid i en ren, jevn området for å unngå smerte eller skade mens du arbeider.

Instruksjoner

• Angi bilens nødbremsen på plass. Jack opp bilen å avsløre friksjonsplaten og gjøre det enklere å fjerne fra bilen. Friksjonsplaten er tradisjonelt ligger nær fronten av bilen, dekker olje pan og radiator, så jekke opp fronten av din bil.

• Finn boltene holder friksjonsplaten på plass under bilen. Du må legge på ryggen under bilen nå friksjonsplaten. Du kan bruke en rullende plattform for å nå under kjøretøyet, hvis nødvendig. De fleste friksjonsplate har syv bolter.

• Løsne alle skruene med en hex fastnøkkel, men fjerner ikke noen bolt hele veien ennå. Dette hindrer friksjonsplaten fra falle av og bryte eller fordreining.

• Holde friksjonsplaten på plass med en hånd, og deretter fjerne skruene med den andre hånden. Sakte senke platen fra bunnen av bilen, og skyv den ut fra under bilen. Når friksjonsplaten er fjernet, kan du knytte plogen til utsatte kjøretøy rammen.