Nnywellness.com

Geovision instruksjoner


Et hjem eller bedrift er mer enn bare et sted å bo eller en måte å tjene penger; Det er en investering som du må beskytte for fremtiden. Et kamera garanti system lar deg overvåke din eiendom i tilfelle hærverk eller innbrudd. Geovision er et sikkerhetssystem som bruker mange forskjellige kameraer koblet til en datamaskin til å hjelpe deg å overvåke og registrere hva som skjer i lokalene. Du vil kontrollere systemet bruker en datamaskin.

Instruksjoner

• Slå på datamaskinen som Geovision systemet er koblet til og la operativsystemet belastningen. Når det skjer, klikk på ikonet "Geovision" på skrivebordet eller på Start-menyen for å åpne programmet. All drift av kameraer som en del av sikkerhetssystemet kan gjøres med dette programmet.

• Klikk på knappen "Skjerm" på hovedskjermen for å se en liste over tilgjengelige kameraer på systemet. Hvert kamera vises på skjermen og det vil være en "Start" og "Stopp" knappen ved siden av hverandre. Klikk "Start" siden kamera som skal begynne avlytting.

• Se kameraet navnene på kameraene du har aktivert. Kameraet navnet vil være gul hvis det skjer og vil slå til rødt og begynner å blinke Hvis bevegelse er angitt. Hvis et kamera oppdager bevegelse mens er den på, det vil ta opp video-fil til datamaskinen å se når som helst.

• Klikk på knappen "ViewLog" på toppen av skjermen helst vise filer registrert av kameraer. I skjermbildet "ViewLog" vil du se en liste over kameraer. Klikk på en se opptak fra kameraet siden du sist logget. Klikk på en av opptakstid å se filmen.

• Klikk på "Lagre"-knappen for å pakke ut filmen og lagre den på harddisken for deling med andre eller vise senere. Når du har vurdert og lagret opptakene, kan du la datamaskinen og alle kameraer som du angir for å overvåke vil være på til du endrer dem.