Nnywellness.com

Hvilke produkter støtte A2DP?


Hvilke produkter støtte A2DP?

Avansert Hørlig distribusjon profil eller A2DP, er en kort rekkevidde trådløs modus for streaming av lyd som bruker Bluetooth som standard. En faktor mellom det og andre audio-over-Bluetooth er at det sender signalet i stereo. Det er også en måte, i motsetning til andre formater, så det ikke kan støtte en handsfree-samtale. Systemet lar deg spille musikk fra en enhet som en telefon til datamaskiner, hodetelefoner, hodetelefoner, et hjem underholdning system eller bilstereoen.

Kildeenheten

For å streame musikk via A2DP til en enhet som en bilstereo, eller andre mottaker må du ha kilde musikken. Dette er vanligvis lagret i filer, for eksempel MP3, eller gjennom et streaming program, som Pandora, på en mobiltelefon. Smarttelefoner er spesielt egnet fordi de har mer sofistikert og utdype brukergrensesnitt og har også bedre hukommelse behandlingskapasitet enn funksjonen telefoner.

A2DP mottar enhetene

A2DP mottar enheter kan være media hub, armbåndsur, satellittnavigasjonssystemer og GPS-mottakere, mobiltelefoner, hodetelefoner, hodetelefoner, bærbare datamaskiner, musikkspillere, A2DP sendere og adaptere, høyttalere, bil tilbehør, solbriller, jakker, hatter, skjermer og høreapparater. Mange av disse A2DP-enheter brukes i kombinasjon med mobiltelefon.

Produsenter

Produsenter av A2DP hodetelefonen produkter inkluderer: Philips, ioGear, iLuv, wiREVO, Creative Labs, Sony, Jabra, Motorola, Plantronics, Nokia og Samsung. Bil tilbehøret er laget av Clarion, Nokia, Sony Ericsson og Sony blant andre. Høyttaler beslutningstakere inkluderer blåfarge, Yamaha og mer.

Operativsystemer

Mange operativsystemer inkluderer A2DP funksjonalitet. De inkluderer Android, BlackBerry, iPhone, Linux, Mac OS, Symbian og Microsoft Windows.

Programmer

Mer forseggjort programmer som kan brukes i A2DP inkluderer bruke en stasjonær PC som Bluetooth A2DP mottaker og sette opp en bærbar PC til å motta og sende A2DP. Tablet enheter også inkludere A2DP, inkludert de produsert av Samsung og andre.