Nnywellness.com

Hvordan installere Hella 500


Hvordan installere Hella 500

Hella 500 lysene er lett kjøring lys utformet for å gi langtrekkende belysning. Hella 500 lysene er plassert i en aluminiums damp-belagt bolig og bruke H3 12V/55W pærer. Du kan installere Hella 500 lyser, billig, selv med et kit. Følgende instruksjoner detalj installasjon på en Toyota 4Runner, men instruksjonene for ulike modeller kommer med hver lys kit. Se gjennom delene som følger med din instruksjonsark å være at du har alle nødvendige deler før du starter installasjonen.

Instruksjoner

Forbereder lys

• Fjern levert light deksler og den ene skruen fra bunnen av huset. Fjern bolig og satt til side for senere bruk. Snu lyset og plasser det på et håndkle. Finn den blå tråden og koble den til den tomme hankontakter. Tråd bare slutten gjennom fire huller grommet. Klemme på en kvinnelig blad kobling koble den til mannlige kontakten med den hvite ledningen. Gjenta denne prosessen på andre lyset. Skru huset ned på plass.

• Måle lavere valence, og dele med to å få center målingen. Marker i midtstilling og bruke et nivå til å tegne en rett linje opp støtfangeren av kjøretøyet. Tegn en linje på den øvre støtfanger delen, og bruker målebånd, measure to inches, tegne et kors merke. Dette vil være din midtpunktet. Velg hvor du vil lysene montert.

• Plasser den nederste braketten mot fronten av grillen og markere et punkt på fronten. Midt hakeparenteser hullet på prikken og trekke en annen kors. Gjenta for hvert lys.

Montering lysene

• Center punch plassering av lysene. Plasser tappe olje borekronen og hull plasseringen. Bruk en 10mm borekronen for riktig hullstørrelsen. Gjenta på den andre siden. Montere bolter, fjærringer og nøtter på lys og finger stram. Legg lights hullene og sy med fjærringer og nøtter. Kjøre to svarte ledningen under grillen til motoren bay. Kjøre blå jording ledninger under grillen.

• Koble hankontakter ved hjelp av blad kontakter. Hver av bladet kontaktene er nummerert på stykket. Bruk medfølgende Hella ledninger med hunnkontakter for å koble. Relé #30 er forbundet med den røde 15amp sikring wire skal batteriet. Relé #85 er forbundet med gule ledningen skal bryteren. Relé #86 er forbundet med dobbelt sort ledninger skal lysene. Relé #87 kobler til bakken ledningen skal chassis jord. Koble alle kabler til stafett før montering stafetten i brannmuren. Bore pilothull og skru relé på brannmuren bruker en selv trykke skrue. Bunt ledninger med elektriske tape.

• Kjør røde 15amp ledningen til positiv batteri terminalen bruker en gul ring kobling knytte til batteriet innlegget. Kjøre den gule og grønne ledninger gjennom gummi støvelen brannmur og kick sidepanelet på førersiden. Koble en kvinnelig blad kobling til AUX sikringsskapet. Crimp en gul ring-kobling på den blå tråden og malte den til kabinettet.

• Bakken lysene til kabinettet. Hvis du foretrekker én jording, sikring blå ledningene sammen med loddetinn, kle av slutten av lengste ledningen og koble en gule ring og bakken til kabinettet.

• Fjern nedre panel, sparke panelet og trinn plate. Ta matet gule og grønne ledninger fra brannmur grommet. Kjør gul eller "kilde" ledningen i midten liggende og den grønne ledningen til den nederste spissen. Knytte en tilkobling til den blå jording, legge til en tilkobling til den andre enden. Koble kvinnelige kontakten til den øverste spissen og bakken den andre enden til kabinettet.