Nnywellness.com

Slik begjæring å oppheve diskvalifisering av en CDL


Slik begjæring å oppheve diskvalifisering av en CDL

Begår en trafikk eller trafikk-relaterte lovbrudd, som en DUI, kan føre til oppheves av kommersiell førerkort (CDL). Å miste lisensen kan resultere i en jobb tap som kan betydelig forstyrre ditt personlige liv. Selv om det er en appeller i stedet der en sjåfør kan forsøke å oppheve diskvalifisering av sin lisens, skal den beste måten å sikre lisens ikke bli diskvalifisert i første omgang.

Instruksjoner

• Vente å få en melding om du CDL fjæring i posten. På Statens Institutt for transport eller Institutt for motor vehicles sender dette brevet til adressen som lisensen er registrert. Holde dette brevet på et trygt sted som du vil trenge den under klagen.

• Skriv din begjæring om fullt navn, adresse, antall diskvalifisert lisensen, lovbrudd som lisensen ble suspendert og hvorfor du gjør klagen.

• Besøk din lokale tingretten og filen din anmodning med løpsleder domstolene. Spør ekspeditøren å gi deg en godkjent bekreftelse eller en frankert kopi av protestskriv, som beviser at du arkivert papirene. Kontroller at filen din Opprop innen på statens frist. For eksempel er tidsbegrensningen i Texas 30 dager, som i August 2011. Fastslå om det er andre byråer som krever en kopi av godkjent papirarbeid. Mange stater krever for eksempel at du personlig varsle din lokale avdelinger av transport eller offentlig sikkerhet.

• Vente å motta detaljer om din domstol dato og forberede saken, inkludert vitner eller bevis på at du vil bruke til å støtte klagen. Gir dokumentasjon eller fysiske bevis som støtter din klage til låne tro klagen.

• Delta domstolen på angitt tidspunkt og dato. Kontroller at du ankommer retten før hørselen å sikre du ikke er sen. Fylket domstolene i forskjellige stater gjennomføre CDL diskvalifisering appell tilfeller på forskjellige måter, men de fleste vil høre saken "de novo," betyr saken avgjøres utelukkende på bevis og tilfelle du legger frem på denne dagen.

Tips og advarsler

  • Bære klær---som et jobbintervju---når du deltar på domstol dato. Smart utseende og måte kan hjelpe din sak.
  • Merk at CDLs diskvalifisert for enkelte lovbrudd, som begår en forbrytelse med et kjøretøy, kan ikke tilbakekalles.
  • En CDL kan bli diskvalifisert for en trafikk lovbrudd begått i en vanlig auto.