Nnywellness.com

Hvordan å sette en bilskjerm bluss på en Dodge Nitro


Hvordan å sette en bilskjerm bluss på en Dodge Nitro

Dodge Nitro er en mellomstore SUV som følger med fabrikken støtfangere som kan bli erstattet med egendefinerte bluss, eller dekket med boble bluss. Installere nye bluss krever ikke noen boring i siden av bilen. Perfekt er det viktig at de nye bluss er kompatible med Dodge Nitro.

Instruksjoner

• Bruk en pipenøkkel for å fjerne boltene som holder de fabrikken støtfangere på plass. Bolter ligger under på bluss og vinklet oppover i fender. Når fjernes alle bolter, gir en fast trekke fjerne på bluss. Gjør dette på alle fire hjul.

• Sett dekorative skruene i nye bilskjerm bluss og fest skruene på baksiden. Bruk en skrutrekker å stramme skruene. Ikke alle bluss bruke denne utformingen, men mange har dekorative skruer rundt kantene. Gjenta prosessen for alle fire bluss.

• Fjerne teip fra gummitetningen. Plass pakningen i utkanten av fakkelen som vil kontakte bilen. Bruk trykk med hendene å gummi koble bilskjerm bluss. Dette vil beskytte bilen maling og kroppen skade.

• Line opp bilskjerm bluss med hjulet godt. På forsiden og baksiden bluss vil være litt forskjellige. Legge press på fakkelen i en bevegelse oppover for å sette det tett inn hjulet godt. Hullene i nye fakkelen skal justeres med de opprinnelige fabrikken hullene, hvis fakkelen er kompatibel med Nitro.

• Bruk en socket fastnøkkel til å erstatte de opprinnelige skruene med de nye støtfangere. Skru fast alle skruene fabrikken på alle fire av de nye støtfangere. Lett trykk og dra på bluss å sikre de er sikkert på plass.

Tips og advarsler

  • Lagre de opprinnelige støtfangere i tilfelle du selge bilen. Du får muligheten til å erstatte fabrikken bluss og holde din egendefinerte bluss.
  • Hvis de nye støtfangere du kjøpte ikke er kompatible med Dodge Nitro, må du bore hull for å matche fabrikken hullene i hjulet brønner.