Nnywellness.com

Støttes WAP på LG Sjokolade?


Det LG Sjokolade, også kjent som KG800, er en del av selskapets lang rekke mobiltelefoner og er utstyrt med en Wireless Access Protocol (WAP) 2.0/xHTML webleser for Internett-tilkobling. I motsetning til telefonene på markedet på utgivelsestidspunktet, sjokolade er ikke trådløst kompatibel og bare kobler til det 2G trådløse nettverket. Til tross for dette, kan det hende at telefonen er andre funksjoner er ideell for din situasjon.

Fysiske egenskaper

Kompakt og lett, den LG Sjokolade skyve telefonen måler 3,7 inches lang, 1,9 inches bredt og 0.6 tommene dypt og veie 2.9 oz., gjør det beleilig bærbare. 2-tommers tynne-film transistor skjermen viser mer enn 256 000 farger på 176-av-220 piksler oppløsning. For inntasting av tekst, ligger telefonens talltastaturet på enhetens uttrekkbart mekanisme, mens dens styringen keys ligger rett under telefonens skjerm.

Batterilevetid

Når fulladet, en standard lithium-ion batteri gir det LG Sjokolade med opptil 3,3 timer taletid tid og opp til 200 timer eller 8,3 dager standby-tid. Sammenlignet med lignende modeller på markedet i 2011, denne tiden rangering godt under gjennomsnittet syv timer taletid og 448-timers gjennomsnittet for standby-tid. Disse tider var samlet i ideelle laboratorium innstillinger, ikke i virkelige situasjoner. En rekke faktorer kan forkorte batterilevetid, som nettverkstrafikk, atmosfæriske forhold og tidens gang.

Kameraet

LG Sjokolade funksjonene en 1.3-megapixel kamera som tar bilder på opptil 1280-av-960 piksler oppløsning og er dugelig av innspillingen video på opptil 220-av-176 piksler oppløsning. Kameraets funksjoner, for eksempel spesialeffekter og digital zoom, gir telefonen la fotografiske funksjonalitet. Telefonen støtter tekst, tale og bilde-meldinger og mobil e-post gjennom tilkoblinger til en Simple Mail Transfer Protocol, Internet Message Access Protocol eller Post Office Protocol server. I motsetning til nyere modeller støtter ikke sjokolade direktemeldinger.

Diverse

Det LG Sjokolade kommer med 128MB minne, men i motsetning til nyere modeller, ikke ikke har en innebygd kortsporet for tilleggsminne. Telefonen støtter opptil 1000 kontakter med flere telefon antallet oppføringer og foto og ring tone-ID. Legitimasjon kan du knytte et bilde til hver kontakt, som vises når denne personen ringer deg, mens ringetone ID gir deg muligheten til å tilordne egendefinerte eller lager ringetone til hver kontakt, som høres når denne personen ringer deg.