Nnywellness.com

Hvordan du bruker ActiveSync Mobile administrasjonsverktøy for Web


Hvordan du bruker ActiveSync Mobile administrasjonsverktøy for Web

ActiveSync er en programvare som brukes på Windows Microsoft operativsystem infrastrukturer som Microsoft Windows Mobile-telefoner. Smarttelefoner er da i stand til å synkronisere og motta data direkte fra en server. Webadministrasjonsverktøyet for Microsoft Exchange Server ActiveSync brukes primært til å legge til enheter, fjerne enheter og deaktivere kompromittert enheter slik at sensitiv informasjon på enheten ikke få lekkasje i gale hender. Bruker webadministrasjonsverktøyet for Microsoft Exchange Server ActiveSync er avgjørende for å kjøre en ren IT management-system.

Instruksjoner

• Klikk "Start"-menyen, skriver inn "Internet Explorer" i søkefeltet og klikk på Internet Explorer. Legge til navnet på serveren i listen lokalt intranett i Internet Explorer. (I Internet Explorer, klikk "Verktøy", "Internet Options,", "Sikkerhet" "Intranett", deretter "nettsteder.")

• Klikk "Verktøy," "Internet Options," "Sikkerhet" "Lokalt intranett" og "Områder".

• Sett inn servernavnet i leseren. Alt etter Microsoft, "bruke localhost som servernavn når du angir mobileAdmin URL-adressen i nettleseren (https://localhost/mobileAdmin for eksempel)."

• Velg ett av fire alternativer og fortsette å skjermen følge tilknyttet bestemte veiviseren.

• Følg instruksjonene fordi de er vesentlig forskjellig for hver inndeling. Informasjonen også endres avhengig av statusen for enheten. Kontroller hver oppgave før du autoriserer programvaren gå gjennom med endringene.