Nnywellness.com

Hvordan fjerne drivstoff sende enhet fra en ' 82 Dodge Pickup


Drivstoff sende enhet på en 1982 Dodge pickup er montert i gasstanken. Senderenheten bruker en dupp for å avgjøre hvor mye gass er i tanken, og deretter reléer som informasjon til gass måle montert i dashbordet. Hvis din gass måle ikke leser riktig mengde av drivstoff i tanken, kan da det sende enheten være feil. For å finne ut om dette er tilfellet, er den første delen av prosessen å ta ut senderenheten.

Instruksjoner

• Plasser kontakten under gasstanken, og løft det opp til det berører tanken. Åpne gass og fjerne butangass.

• Fjern slangen klemmer koble drivstoff linjene til gasstanken, bruker flat-skrutrekker, så trekke linjene av tanken. Koble ledninger til drivstoff sende enhet, med hendene.

• Fjern slangen klemme på drivstoff filler slangen, bruker flat-skrutrekker, så trekke drivstoff filler slangen av tanken.

• Unbolt J-bolter fra tanken, bruker 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter, deretter fjerne gass tank stropper som holder tanken på plass. Sakte senke jack til tanken er klart av lastebilen, deretter trekke jack og tanken ut fra under bilen.

Tips og advarsler

  • Selv om du kan fjerne alle drivstoff fra drivstofftanken for å forenkle fjerning av tanken, er dette også en mulig kilde for brann. Det er best å prøve å kjøre lastebilen så lenge som mulig å tømme drivstoff, hvis mulig.
  • Aldri røyker eller har åpen flamme i nærheten mens du arbeider på drivstoff system av et kjøretøy. Hvis du gjør, risikerer du forårsaker brann og skade deg selv, i tillegg til å skade bilen.