Nnywellness.com

Hvordan koble opp datamaskinen til en HDTV


Hvordan koble opp datamaskinen til en HDTV

HDTV-apparater er utstyrt med flere ulike typer kontakter for tilkobling av en rekke elektronisk utstyr, inkludert en datamaskin. Den enkleste måten å koble en høy-def med en PC er å bruke en høy definisjon Media Interface (HDMI) kabel, som passer en standard jack på baksiden av TV. Men ikke alle datamaskiner, særlig eldre modeller, er utstyrt med en HDMI-port. Komme rundt dette problemet innebærer en Digital Video Interface (DVI)-adapter som kobles til PC i den ene enden og en HDMI-kontakt i den andre for tilkobling til TV.

Instruksjoner

• Sett inn DVI pluggen på en ende av kabelen på i DVI-kontakten på baksiden av datamaskinens prosessorenhet (CPU). Juster 24 metall pinnene arrangert i tre radene i plug med 24 hullene på datamaskinens DVI-port.

• Stram låseskruen på hver side av DVI med urviseren å sikre tilkoblingen til datamaskinen.

• HDMI-kontakten på den andre enden av kabelen på inn en gratis HDMI-inngang port på baksiden av HDTV. Sekskantet pluggen settes inn med bredere enden snudde oppover.

Tips og advarsler

  • Bruke PC-høyttalere for lyd ved avspilling av innhold fra datamaskinen til HDTV. DVI-tilkobling gir video bare.
  • En bærbar datamaskin kan kobles til HDTV på samme måte som en datamaskin, og kan være mer praktisk enn å flytte den stasjonære PCen nær nok til TV for å koble de to komponentene.
  • Koble fra HDTVEN fra makten mens trekke opp kabler til datamaskinen.