Nnywellness.com

Den beste hodetelefoner & ørepropper


Den beste hodetelefoner & ørepropper

Hodetelefoner og øret knopper er ofte forvekslet hodetelefoner. Hodetelefonene har høyttalere som dekker hele øret eller hvile dem. Derimot øreplugger passer på åpningen av ørekanalen, mens ørepropper, i de fleste tilfeller, er silikon og laget for å passe perfekt i ørekanalen. Når ute etter den beste hodetelefoner og ørepropper, det kommer til preferanser i følgende kategorier: lyd kvalitet, komfort, holdbarhet og pris.

Sony MDR-EX38iP

Sony MDR-EX-serien tilbyr en rekke kvalitet hodetelefoner, men 38iP utmerker seg for sin ytelse, visuelle og pris ($30 til $50). Disse hodetelefonene gir full kontroll over iPod-funksjoner med en fjernkontroll som er knyttet til ledningen for Spor endringer og lydinnstilling. Som de fleste øret bud design, gjør de ikke faller når du trener.

Sennheiser CX300-B

CX300 er praktiske og komfortable øretelefoner. Øret er bud liten, gjør det enklere å bruke hele dagen uten øret sårhet eller øre press. I en relativt lav prisklasse på $30 til $50 er den eneste ulempen at den dypet, gjennomtrengende bass kan overvelde eller dempe lyden kvalitet til tider.

Philips hun-9850

På rundt $80 til $100, hun-9850 øret knopper litt dyrere, men tilbyr kanskje den beste kvaliteten og utseende for standard hodetelefoner. Øretelefonene stafett klar og akustisk lyd base, uten statisk avbrudd som en vanlig par kan produsere. Designen er moderne og leveres med tre ulike størrelsesalternativer silikonøreplugger.

Klipsch Image S4

S4 øretelefonene har sparked strålende kritikker siden de kom på markedet. Priset til rundt $80 til $100, det gir klar lydkvalitet uten for mye av en bass. Design gir større holdbarhet når det gjelder ledningen styrke og ørepropper seg.

Bose øretelefoner

Bose hodetelefoner har fått en dårlig rap for en rekke årsaker. En er at prisen anses litt bratt, ofte presser $100 barrieren; en annen grunn er at det ikke helt lever opp til Bose QuietComfort hodetelefoner. På pluss-siden, er Bose kjent for å kunne balansere lydkvalitet med avansert støy isolasjon. På nedsiden, ledningene er angivelig svak og lett komme tangled up.