Nnywellness.com

Hvordan du beskytter TV og apparater


Hvordan du beskytter TV og apparater

Moderne apparater er full av fine elektriske sensorer og ulike komponenter. Disse komponentene må beskyttes tilstrekkelig for å sikre de opererer på et optimalt nivå. For prisen av dagens high-end hvitevarer og HDTVer vil du sannsynligvis ikke betale for å ha dem repareres eller erstattes. Legger til et overspenningsvern i store apparater og TV, i tillegg til å holde dem støvfritt og tørr, er den beste måten å beskytte investeringen. Riktig vedlikeholde og beskytte elektriske enheter er en enkel oppgave, og enkelt rimelig.

Instruksjoner

• Koble et overspenningsvern til veggen for bruk med TV, stereoutstyr, datamaskin og annet elektronisk utstyr som er mye brukt i ditt hjem. Koble beskytteren til veggen, så kobler TV eller apparatet til protector. Dette vil beskytte mot overspenning forårsaket fra lynnedslag eller nærliggende transformator problemer.

• Plugg større apparater i den passende beholdere tilsvarer bruken spenning. For eksempel: vaskemaskiner og tørketromler normalt er koblet til 220 volt beholdere. Ikke prøv å koble disse maskinene i beholdere med spenning karakterer forskjellig fra hva som er postert på apparatet.

• Hold TV og apparater tørr, i en lav luftfuktighet området fra åpne vinduer, og fra områder med en høy magnetisk fare. Vann, fuktighet og magnetisme kan betydelig skade alle elektroniske enheter. Bruk en de luftfukter Hvis ditt hjem luftfuktigheten er over gjennomsnittet, og plassere apparater fra metall stolper eller bjelker å unngå magnetiske forstyrrelser.

• Støv TV-er og apparater ofte betaler spesiell oppmerksomhet til baksiden av enhetene. Bruke en spray luft-støvkost for å fjerne støv fra grooves og tilkoblingsporter, og bruke en fjærkost fjerne overflaten støv og rusk. Støv kan bosette seg i elektroniske komponenter og føre dem kort ut hvis ikke fjernes ofte.

Tips og advarsler

  • Støv TV og apparater en gang i uken for å holde dem fri for rusk.
  • Ikke bruk vann eller kjemiske støvtørking agenter på elektroniske enheter. Dette kan forårsake apparatet kortslutte batteripolene.