Nnywellness.com

Hvordan sette opp en lik-jeg-zer problemer


Tauing en stor tilhenger med kjøretøyet kan være en nerve-wracking opplevelse på grunn av trailer svaie forårsaket av side vind eller møte større kjøretøyer på veien, som passerer Truck. Like-jeg-zer har laget hitches og andre camping hjelpere siden midten av 1940-tallet. Like-jeg-zer opphenget gjør akkurat det - det equalizes vekten av din tilhenger like over alle fire hjørnene i kjøretøyet slep, i stedet for bare på bakre støtfanger. Dette gjør tauing lettere og praktisk talt eliminerer svaie. Kontroller at hengerfestet ditt lik-jeg-zer er satt opp riktig før du starter turen.

Instruksjoner

• Laste den tilhenger og slep kjøretøyet som de ville være mens du reiser, inkludert alle forsyninger, holde vanntanker og passasjerer. Park slep kjøretøy og trailer på en plan overflate linje med hverandre ca fem fot fra hverandre for å tillate arbeidsområde i mellom. Mål fra bakken til hvert hjørne av kjøretøyet på støtfangere. Noter disse målene.

• Nivå tilhengeren slik det er parallell til bakken. Mål fra bakken til toppen av stikk coupler på forsiden av tilhengeren med et målebånd. Justerbar knirkefritt ballen skaft inn knirkefritt mottakeren på kjøretøyet slep. Mål fra bakken til toppen av stikk ballen med et målebånd. Fjern muttere og bolter og flytte justerbar skaft opp eller ned slik at problemer ballen målingen samsvarer med traileren coupler målingen så nær som mulig. Stram muttere og bolter på akselen hånd stramt slik at problemer hodet kan roteres frem.

• Rotere knirkefritt hodet frem og plasser spacer klinke og fem spacer skiver (antall spacer skiver kan endres senere for å få ideelt satt opp) i hullet i skaft rett bak hodet knirkefritt. (Merk: Start med fire spacer skiver hvis du vil være tauing med en kort akselavstand SUV.) Boltene som holder stikk hodet til justerbar skaft med en skiftenøkkel eller socket og ratchet.

• Mål fra coupler på din tilhenger til innen 29 til 32 inches langs øvre rammen av tilhengeren tungen og lage et merke på hver side. Hold link platene for equalizer barer, en på hver side av tungen ramme jernbane, på merkene. Sett festebolter gjennom hullene i toppen og bunnen av hver kobling plate. Plasser en vaskemaskin og mutter på hver bolt og stramme med en skiftenøkkel. Installere de resterende to link platene på samme måte på den andre rammen skinnen av trailer tungen.

• Installere equalizer barer i hitch hodet og sikre dem med pinner og utklipp som følger. Jack opp foran tilhengeren av roterende trailer jack håndtaket med klokken. Tilbake slep bilen til tilhengeren slik at problemer ballen direkte under den trailer coupler. Sted på slutten av hver bar på holdeklammere som du montert i trinn 4, og sikre dem med klemmer gitt.

• Lavere trailer tungen før det kommer i kontakt med Hengerfeste ballen. Sikre tungen ballen ved å skyve låsemekanismen frem. Fortsett å senke trailer tungen til tungen jack er av bakken. Mål fra bakken til alle verdenshjørner slep bilen igjen. Kontroller at alle fire mål har redusert like. Hvis dette er tilfellet kreves ingen ytterligere justeringer.

• Øke trailer tungen med tungen jack. Fjerne eller legge til vaskemaskin avstandsstykker bak opphenget som i trinn 3. Gjenta trinn 6. Gjenta dette til alle fire kjøretøy mål redusere like.