Nnywellness.com

Feilsøke en Samsung 611 DVD-spiller


Feilsøke en Samsung 611 DVD-spiller

Samsung 611 DVD spilleren er et godt alternativ for en grunnleggende underholdningssenter. Det er kan spille DVD-filmer og CD musikk, selv om enheten ikke er så opp til dato så mange andre spillere som kan overføre HD-video og holde flere plater. Hvis du har noen problemer med Samsung 611 spilleren, kan du sjekke på noen vanlige problemer kan rettes.

Instruksjoner

Fjernkontrollen problemer

• Flytte objekter blokkerer fjernkontrollsensoren på spilleren. Sensoren er på forsiden av spilleren, og hvis noe er blokkere det, fjernkontrollen fungerer ikke.

• Kontroller at batteriene polariteten er riktig. Merket polariteten på batteriene må samsvare med etikettene i batterirommet på fjernkontrollen. Fjernkontrollen fungerer ikke hvis ett eller begge batterier, tilbakeføres.

• Erstatt eksterne batteriene hvis DVD-spilleren synes å fungere, men du finner ikke svare på fjernkontrollen.

Diverse spørsmål

• Se etter for spilleren å bekrefte at den har strøm. Selv om spilleren er slått av, skal standby-lyset på venstre for enhetens frontpanel fortsatt lyse. Hvis du ikke ser noen lyser, må du kontrollere at strømledningen er plugget i og trykk på "Power"-knappen på spilleren. Hvis spilleren fortsatt ikke slå på, har uttaket ikke makt; Prøv å koble til en annen enhet, for eksempel en lampe eller radio. Bryteren kan ha snublet, eller du må elektriker evaluere problemet.

• Se video og lyd forbindelser på baksiden av spilleren. Hvis disse er løse eller frakoblede, kan bildet eller lyden være fordreid eller finnes ikke i det hele tatt. Hvis ledningene er ordentlig koblet til spilleren, kontroller at de er også ordentlig koblet til TVEN.

• Kontroller inndataene på TVEN hvis du ikke ser et korrekt bilde fra DVD-spilleren. TV ser etter visuelle og audio data fra feil tilkobling. De fleste TV har en "Input"-knappen på fjernkontrollen eller på TV selv, og når du endrer input, input teksten på TV skal samsvare med etiketten på TV kontakter som DVD-spilleren er koblet.

• Kontroller at hvilken platetype du bruker støttes av 611 DVD-spilleren. Spilleren er kompatible med standard DVD-filmer og vanlige audio-CD, men ikke kan spille DVD-plater, CD-ROMer eller noen skrivbare eller overskrivbare plater.

• Kontakt Samsung kundestøtte hvis du har jobbet gjennom alle mulighetene du kan, men fortsatt ikke kan løse problemet. Naviger din Web kikker Samsung.com/us/support/ å se dine alternativer under delen kontakte kundestøtte.