Nnywellness.com

Klasserommet ideer for førerens Ed


Klasserommet ideer for førerens Ed

For en tenåring, kan få henne førerens tillatelse være en av de mest spennende tingene som kan skje med henne. Men det er ett siste trinn hun må fullføre for å oppnå dette målet: føreropplæring. Og klasserommet delen av førerens ed er ikke den mest spennende delen av prosessen. Gjøre klasserommet førerens ed litt mer interessant med skapende aktiviteter som vil holde studentenes oppmerksomhet, og hjelpe dem å lære noe i prosessen.

Kjøring fare

Omfatter klassiske spill med førerens ed er en flott måte å hjelpe elevene behandle all informasjon de prøver å lære på en morsom måte. Opprette forskjellige kategorier for driver opplæring, for eksempel "4-veis stopper," "Emergency biler" og "Endre baner." Opprette et bord med spørsmål varierende hardhet under hver kategori, og viser dem fra brukervennlige hardeste, tilordne det enkleste spørsmålet med det laveste punkt beløpet. Ordet spørsmål i former for svar, krever studentene til å svare på former for spørsmål. Dette vil hjelpe dem å virkelig forstå informasjonen uansett hvor det er formulert, heller enn å huske de regler av veien.

Flash-kort

Gjøre store flash-kort som vil hjelpe elevene husker reglene for kjøring i regn, snø og tåke. Plass et levende bilde på forsiden av kortet, bruke smakfulle humor hvis mulig. På baksiden av kortet, skriver du svaret, sammen med en mnemoteknisk enhet som vil hjelpe dem husker svar. Du kan også bruke et dikt som vil holde seg i hodet og hjelpe dem å erindre besvarelsen. Du kan for eksempel bruke dette diktet for "Tåke" flash card: "når det ikke er noe men tåke i synet; Ikke ' glem å skru på lysene! "

Online spill

Det er online spill programmer som lar deg teste dine kunnskaper og forsterke informasjonen du lære i driveren utdanning klassen. Datamaskiner kan defineres i klasserommet, som vil tillate studentene å få tilgang til online spill og spill samtidig gratis klasse. Selv om disse spillene ikke nødvendigvis lære dem å kjøre, vil de hjelpe studentene koble enkelte nøkkelbegreper ved etter kjøring aktiviteter fra et annet perspektiv. For eksempel, har DriversEd.com en parallell parkering spill som lar elevene parallelle park en bil fra et fugleperspektiv. Skjønt, dette ikke kan lære elevene hvordan til parallell park, det vil hjelpe dem å oppdage vinkler og manøvrer som fungerer best når parkering i denne metoden.