Nnywellness.com

Hvordan du Wire bilen for Trailer lys


Hvordan du Wire bilen for Trailer lys

Selv om mange trekke tilhengere med lastebiler, det betyr ikke at bilen ikke noen tauing selv. Avhengig av motoren, kan du trekke alle slags tunge laster med bilen - forutsatt at du har en trailer knirkefritt og riktig ledningsnett koble din lager baklysene til tilhengeren lysene. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 2008 Chrysler 300, men prosessen er lik for andre kjøretøy.

Instruksjoner

• Pop bagasjerommet og løfte låsen på gulvet å trekke opp teppet og avsløre det gnist trette godt. Bruk verktøyet for fjerning av interiør klipp til å ta av naglene sikre plast trim rundt låsen og så trekke av trim. Trekke tilbake til carper på passasjersiden med hendene.

• Trekke av ledninger sele tilkoblingen fra baklys med hendene. Sette inn trailer ledningsnett mellom baklys og opprinnelige ledningsnett klipping dem sammen.

• Plassere selv trykke skruen i midten av ringen terminal på tilhengeren ledningsnett, deretter skruen til metallplater i bagasjerommet med drill. Kjør den andre enden av ledningsnett traileren til førersiden av bilen, og koble trailer selen i lager ledningsnett på samme måte som du gjorde i trinn 2.

• Presse alle sidepanelene tilbake på kroppen og installere bakre trim stykket ved å skyve klippene i bagasjerommet med hendene. La overflødige ledningene fra tilhengeren ledningsnett løs og tilgjengelig slik at når du trenger å slepe, kan du dra det ut.