Nnywellness.com

Hvordan å hoppe starte en bil trygt


Bilbatterier inneholder en syre som kan utelate usynlige gasser som er ekstremt brannfarlig. Når hoppe starte et bilbatteri, forebygge gnister når du kobler kablene til batteriet terminalene er det tryggeste og smarteste kan du gjøre. Det er et par forskjellige måter å sikre at dette skjer, men for din sikkerhet holde hode og tenker før er nødvendig, når utføre noen form for reparasjon eller service til et kjøretøy.

Instruksjoner

Hoppe starte en bil trygt med en Booster Pack

• Åpne Shack og sette på vernebriller.

• Feste røde klemme av booster pack til positiv terminal batteriet. Dette vil ha en rød farget kabelen som går til terminalen og det vil være en "+" tegn stemplet på batterihuset. Feste svart klemme av booster pack til en ubevegelig metalloverflate, for eksempel en bolt hodet eller metall braketten som vil gi en god elektrisk jord.

• Makt booster pack på hvis den kommer med en strømbryter. En god LogoPakke slås ikke andre den er koblet til et batteri.

• Starte bilen. Slå LogoPakke hvis utstyrt med en strømknappen. Først fjerne negative klemmen av booster pack og deretter positiv klemmen på booster pack fra batteriet.

• Ta av vernebriller og lukke panseret.

Hoppe starte en bil trygt med batterilader

• Åpne Shack og satt på vernebriller.

• Koble røde klemmen på batteriladeren til positiv terminalen batteriet med "+" tegnet stemplet på batteriet. Fest svart klemmen på batteriladeren til den negative terminalen på batteriet. Dette vil ha en svart kabel til terminalen og "-" tegn stemplet på batteriet. Kontroller brytere og ekstern på batteriladeren er for en 12-volts konvensjonelle batteri og du har valgt en høy antall ampere eller en "start" alternativ for amp valg. Femti ampere eller mer bør starte en død bilbatteriet ganske raskt. Kontroller at kablene til klyper ikke er i veien for alle bevegelige motordeler, når motoren kjører.

• Koble batteriladeren i en stikkontakt. Ved ikke å ha laderen koblet til stikkontakten først, har du fjernet risikoen for å opprette gnister ved håndtering klyper når de har live strøm som går gjennom dem.

• Starte bilen. La bilen kjører å lade batteriet og slå laderen koble den eller deaktivere den. Fjern svart klemmen fra negative batteriet terminal først, deretter rød klemmen fra positiv batteriet terminal neste.

• Fjern vernebriller og lukke panseret.

Hoppe starte en bil trygt med startkabler og en annen bil

• Satte vernebriller og åpne hoods både biler. Kontroller at batteriet på hver bil er kompatibel med lengden på kablene.

• Feste røde klemme av jumper kabler til arbeider batteriet i bistå bilen først, og deretter feste svart klemme til den negative terminalen på arbeider batteriet i bistå bilen. Pass på når begge disse klemmer er knyttet til fungerer batteriet som inaktiv klemmer på den andre enden av jumper kabler ikke kommer i kontakt med hverandre eller gnister flyr.

• Hold de gjenværende klemmer av startkabler fra hverandre og feste røde klemme til positiv batteriet terminal på død batteriet. Feste svart klemme genser kabel til en ubevegelig metallisk bakken fra døde batteriet. Bruk en stor bolt hodet eller metall motor braketten innen rekkevidde. Kontroller at det er ingen slakk i kabel eller klemme tilkoblinger som kan komme i kontakt med flytte motordeler når døde bilbatteriet starter motoren.

• Starte bilen med dead batteri. Hvis det ikke starter, må du kanskje starte motoren av assisterende og tillate at det kjøres en stund, eller har motoren revved til kulden Spy ampere døde batteriet. Det avhenger hvor mange kalde Spy forsterkere dødt batteri krever og hvordan døde batteriet er. En tommelfingerregel er å finne en kompatibel kjøretøy å hoppe starte fra. En liten kompakt bil med en lav kald Spy amp batteri kan ha en vanskelig tid hoppe starte en 3/4-tonns lastebil med en høy kald Spy amp batteri.

• Fjern svart klemmen fra første posisjon på bilen som måtte være hoppe startes først, og deretter fjerne røde klemmen fra samme (når batteriet starter motoren). Igjen, sørg for ikke å tillate klemmer av startkabler kontakte hverandre. Til slutt Fjern svart klemmen fra bistå bilens negative batteri terminalen og deretter forrige klemmen fra positiv batteriet terminal. Lukk hoods og fjerne vernebriller.