Nnywellness.com

Hvordan du laster ned nye kart på en Garmin Nuvi 350


Den Garmin Nuvi 350 er en bærbar GPS­enhet fra Nuvi linjen, som inkluderer digital underholdningen valgmulighetene. Den Nuvi 350 kommer forhåndslastet med kart som du kan vise i både 2D og 3D-bildebehandling. Imidlertid vil noen ganger laste nye kart på en Garmin Nuvi 350 som en måte å holde navigasjons og POIinformasjon oppdatert.

Instruksjoner

• Gå til produktsiden på webområdet Garmin Nuvi 350 (se ressurser). Selv om den Nuvi 350 er et avbrutt produkt, tilbyr nettstedet fortsatt støtte, inkludert kartoppdateringer.

• Klikk på alternativet "Programvare" på produktsiden Nuvi 350. Du vil deretter bli instruert å dataoverføre WebUpdater for å få tilgang til oppdaterte kartinformasjon for GPS-enheten.

• Last ned den aktuelle WebUpdater versjonen for din Garmin Nuvi 350. Det er både Windows og Mac-versjoner tilgjengelig for programvaren. Du må lagre og åpne en kjørbar fil til datamaskinen for å installere programvaren. Når nedlastingen er fullført, kan du starte programmet.

• Koble den Nuvi 350 til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. Når du har koblet til enheten, vil WebUpdater skanne enheten for å avgjøre om kartoppdateringer er tilgjengelige. Det vil også se etter nye drivere som kan oppdateres.

• Velg "OK" for å laste ned den nyeste kart programvaren på den Nuvi 350 etter det har skannet enheten. En veiviser vil dukke opp på skjermen for å spore fremdriften for nedlastingen.

• Vent til instruert av Garmin WebUpdater koble Garmin Nuvi 350. Hvis du kobler for tidlig, lastes ikke nytt kart på GPS.